Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сајтот е legitimate. За Розвел колку што видов има една бедна страничка во pdf... Или јас нешто не гледам?
А што сакаш,да стават цели досиеја со бр. на личните карти од алиените и видеа и слики од нив? Според мене,можни се следниве одговори,кои може и да се комбинираат меѓусебно:
1. Ја привикнуваат јавноста на вакви вести,знаат дека наскоро "ќе има оро по дворо"
2. Ја тестираат големината на одекот кој ќе се јави во јавноста кога ќе протече ваква вест во етерот(дали луѓето ќе паничат и сл.)
3 .Едноставно,во САД има закон со кој е дозволено да се отворат некои досиеја по изминати 60 год.иако истите имале ознака Top Secret. Поздрав :smir:
ова појќе изгледат сумливо отколку вистинито, ако беше вистинито сигурно ке имаше нешто и по медиумиве
Леле мајко мила,па и ти постираш мислења на форумите и тоа на секторот "мистерии"?!? Оlive,зарем ако нешто се постира на медиумите мора да е 100% точно? Ако било вистинито,ќе го имало на медиумите!!! Па медиумите се најголемите лажачи и извртувачи на вистината,ова ќе ти го каже секој кој се разбира од медиуми и кој е барем малку искрен.Ме потсеќаш на некој партиски активисти со испрани мозоци,немој така,ако им веруваш се што кажуваат по медиумите,тогаш ти не си вистински реализиран и напреден човек,туку ти си НЕО,а твојот свет го креира матриксот.Поздрав :smir:
Леле мајко мила,па и ти постираш мислења на форумите и тоа на секторот "мистерии"?!? Оlive,зарем ако нешто се постира на медиумите мора да е 100% точно? Ако било вистинито,ќе го имало на медиумите!!! Па медиумите се најголемите лажачи и извртувачи на вистината,ова ќе ти го каже секој кој се разбира од медиуми и кој е барем малку искрен.Ме потсеќаш на некој партиски активисти со испрани мозоци,немој така,ако им веруваш се што кажуваат по медиумите,тогаш ти не си вистински реализиран и напреден човек,туку ти си НЕО,а твојот свет го креира матриксот.Поздрав :smir:
Да,Olive така е,се што се постира на нетов не значи дека е точно,АМА јас не велам дека сум видел денес на вестите во 20 ч. на Канал5 некаква информација а не сум ја нашол на интернет,значи автоматски да е неточна и лажна?!? Мораш да размислуваш критички и со доза на резерва,доволно е што си овде на кајганава,па да почнеш да си формираш СВОЕ и критичко размислување,тоа мораш ако сакаш да допринесеш за подобро утре и подобар живот,поздрав:smir:а не мислиш дека баш интернетот е најголемиот испревртувач на вистината?
btw многу ме интересираат мистериозни работи ама никогаш не ги земам здраво за готово:smir:
Да. Веќе 26 години.Очигледно дека страната е официјална.
gov - доменот е владин, се користи во сите држави..
http://en.wikipedia.org/wiki/.gov