Фатени во расчекор

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
инаку - глеам почнала да се развива дискусија на темава - баш ме интересира во која насока ке отиде цела тема само се надевам дека нема како и сите останати новопочнати теми да забега муабетот накај заебанција ака ЧДА муабет...

Ова не е ЧДА подфорум, така да ќе има многу плачки за казнени осеќам.
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 23:46 ---
Ти ова сериозно си го пишала leandra ?????????

Или јас халуцинирам???

Он топик : Ако ова се случи,тој првиот треба да си извади упут за на психијатар,чим стасал да си постави вакво "немам зборови" прашање.

Да тоа е прашањето кое го наметна Александар.
Велиш на психијатар треба да иде? Зошто мислиш дека он гледа на своето неверство како нешто страшно, нели сметаш дека сознанието за туѓото е пострашно?

Велиш на психијатар треба да иде? Зошто мислиш дека он гледа на своето неверство како нешто страшно, нели сметаш дека сознанието за туѓото е пострашно?

100 стапа по туѓ грб малку се;)

А еден на свој.....

Има една вистинска случка од мој другар,идат со девојката некаде 6-7 години,као демек верна-верен до гроб итн. Ама дечково да си имал фетиш да излага и се онади со женски од оние што пуштаат огласи у лични контакти,не за пари него за забава.И така овој 2-3 години си шврља и тоа многу често,за да еден ден договори со некоја да се видат,нормално не се знаат,од оглас,се договараат каде и кога,и му доаѓа неговата девојка.Кога виделе што е работата,се изнасмеале еден со друг,оваа му кажала дека и она скоро 3 години го правела истото,и продолжиле да го прават како пар.Си барале парови и се “дружеле“. До ден денес се заедно и ова го кажуваат на сите ко да се у САД а не на Балканов.
И кој има сеа рогови овде? За мене е ова сеуште ненормално и не глеам дека некогаш ке го оправдуем,ама ете се нашле двајцата такви па ок,иначе ја мислам дека убаво би му стоеле на овој ако било поинаку.

мада ја би и дал една заушка онака воспитна o_O

Ако ја изневеруваш биде спремен и таа да го направи истото а ако ти го направи голтни си ја гордоста,биди муж и не прави сцени пошто истиот си бил и ти. Затоа подобро да не праиш нешто што не сакаш да ти го прават.

На маж го личи,така си било отсекогаш.Сократ рекол:Хетерите ги чуваме за забава,робинките да не негуваат,а жените за да ни раѓаат законско потомство и да ни бидат верни чувари на домот.

На маж го личи,така си било отсекогаш.Сократ рекол:Хетерите ги чуваме за забава,робинките да не негуваат,а жените за да ни раѓаат законско потомство и да ни бидат верни чувари на домот.

Што бе го личи? Тешко нас ако во 21ви век се однесуваме и размислуваме како во времето на Сократ што било...

сега обратно е :facepalm:

А бе make love not war е работава. :) А баш би било фино кога не би знаеле што е тоа љубомора и да уживаме со кого ке ни се присака, без притоа да мислиме дека сме повредиле некој. Али јебига тоа само може да се деси на сон, реалноста е таква каква е.

Ништо, ќе си направите мирен компромис да не напаѓате други држави, туку да се напаѓате само вие и решен проблемот. А ако едниот си продолжува да напаѓа други држави и се прави како Америка, тогаш крајно време е да испаднете од Европската Унија.

--- надополнето: 1 февруари 2013 во 22:13 ---
И друго јас сум машко мене ме личи да се шврљам,нејзе не ја личи:rolleyes:

Ај сега молимте кажи ми зошто тебе ти личи, а нејзе не и личи?

А не мислиш дека нешто не е во ред со човекот,ако константно си изневерува?...или побитно е другиот кога ќе изневери??:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom