Fargo

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
Третава и така и така, подобра од втората но никако на нивото од првата која беше една од подобрите пилоти кои сум ги гледал. Како и да е, засега ништо посебно, е рецимо „просек„ но ќе ја тераме..

серијава е брутална

Колку само добра беше последната епизода, ептен уникатен стил има серијата. И покрај тоа што немаше речиси никаков дијалог во неа пак беше врв. Сцената со снежната бура беше одлична (иако имаше мали грешки пример на таква бура флизурите на глумците беа исти :) )

Ќе мора изгледа да ја поправам оценката во 9ка :)

Одлична последнава епизода :)

Конечно најдов време да ги изгледам досегашните епизоди.

Ептен ми се допаѓа серијата, само последната епизода некако ми беше чудна. Прво, шо беше финтата со рибите? Второ, дали сите цајкани во серијата се толку глупи шо озбилно мислат дека смртта на Денис беше самоубиство? Или, suicide-by-cop, како и да е, истото.

Посебен впечаток ми остави сцената во бурата кога двајцата од Фарго го бркаа Лорн. И после ми падна жал дека умре Mr. Numbers. Не за друго, туку во сите негови сцени вртеше ова:

Денес излегува новата епизода нели?

Па добро ова се полицајци во мало гратче. Чудно ми е што на почетокот на секоја епизода се вели дека е ова по вистинска приказна

Денес излегува новата епизода нели?

Па добро ова се полицајци во мало гратче. Чудно ми е што на почетокот на секоја епизода се вели дека е ова по вистинска приказна
Излезена е, да. Без спојлери, супер епизода, можи и најдобра досега. Какво копиле е Лестер, еј...

А инаку, тоа со вистинска приазна е во чест на филмот. Кога го пишувале браќата Коен, споиле повеќе вистиниски приказни во една, плус нешто од нив за поинтересно.

Само што ја изгледав, уште една супер епизода. Баш ми е кеф што не е мртва буцката

добра и оваа епизода (y)
мене серијава ми е во ранг на True Detective

Ќе чекам 2 саати за да се симне, ама Фарго не ја гледам во обична (не HD верзија) :)[DOUBLEPOST=1401907281][/DOUBLEPOST]Чудна епизода, оваа ми е како за финале на сезоната а колку што знам прва ќе има 10 епизоди.

Последно уредено:
Серијава е одлична,само ме интересира дали филмот е нешто поврзан со серијава или не?

Серијава е одлична,само ме интересира дали филмот е нешто поврзан со серијава или не?

филмот е случка од пред 20 години, иначе да поврзани се (минимално, би ти пишал мини спојлер ако сакаш)... како и да е, глеј го филмот нема да зажалиш, не трае многу (саат ипол), а исто е одличен како и серијава.

филмот е случка од пред 20 години, иначе да поврзани се (минимално, би ти пишал мини спојлер ако сакаш)... како и да е, глеј го филмот нема да зажалиш, не трае многу (саат ипол), а исто е одличен како и серијава.
Имам изгледано 4 епизоди,да го гледам сега филмот да не ме испобуни или да го гледам после 1 сезона?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom