Far Cry 4

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем уште на самиот старт кога се симнуваш по скалите и ја отвараш вратата сликата се укочува и се појавува not responding. Имал некој друг проблем ? btw новиот скидроу апдејт го инсталирав и кракирав ама пак исто.

Има алтернативен крај уше на почетоко.

Коа ќе те стаат на маса со Pegan Min, Paul De Pleur, и онај од лево, шо ќе му забоде виљушка у грбо...
После го носат да му бајат доле у подрумо, и овај ти вика да почекаш.
Почекај едно 10-15 минути и ќе се врате.

:vozbud:

Ја играл некој? Чини, не чини?

Плус:
:cuc:

Има алтернативен крај уше на почетоко.

Коа ќе те стаат на маса со Pegan Min, Paul De Pleur, и онај од лево, шо ќе му забоде виљушка у грбо...
После го носат да му бајат доле у подрумо, и овај ти вика да почекаш.
Почекај едно 10-15 минути и ќе се врате.

:vozbud:

Ја играл некој? Чини, не чини?

Плус:
:cuc:
frabz-56e775.jpg

Ја симнав од Skidrow верзијата и ја пуштам, црн екран само, потоа пробав и со еден друг пач па со 1.3 од Skidrow истото ми се случува. Да не има некој сличен проблем и да знае решение?

Koga ja igram igrava na sekoj 5-6 sekundi ima minimalen stutter - dali ja igram na ultra, dali na low isto e ...
Истото го има и на far cry 3 години поминаа проблемот со stutter-от не го опраја,така да не верувам ни дека тука ќе знаат како да се справат со него.Инаку ја играм на ултра со 55-70 фрејма и кај мене е истото.

Фала друже ептен, со ова работи перфектно, јас па намалував квалитет на графика, сега шибам на најјако не мрда, стабилна е ептен со овој фиксот.

И многу заразна е играта, викендот ја утепав од играње.

Kaj mene e top, i da gi userue na ultra ne se poznava.
Ок ти си знаеш макар што јас мислам дека те мавнал некој пласебо ефект,оти јас разлика не видов на подобро туку на полошо и затоа ќе чекам пач.

Не е пласебо ефект, и јас осетив голема разлика и тоа со појачани графички ефекти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom