Far Cry 4

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно багови еден куп, дали е до самата игра дали до пиратската верзија, не се покажува мапата, некакви чудни сенки се прекршуваат чат-пат и сл.

Иначе од тоа шо досега го видов, оваа е скроз иста како претходната само што е на друга локација, што и не е лошо оти претходната беше баш добра.
Ја ова го напраив за сенките и за мапата, и сеа ми работи без проблем.

and also the Map is working.

need to go to the folder:
Far Cry 4\data_win32

and rename the files:
patch_dat
patch_fat
to
patch_dat.org
patch_fat.org

Два саати го играв ова срањe за да разберам дека прогресот не ми е зачуван, нема savegame фајлови, не знам какво срање верзија сум симнал ама сеа сум ептен изнервиран и ова одма лета од мојот компјутер, може после месец-два кога ќе ја средат пак би ја пробал.

Два саати го играв ова срањe за да разберам дека прогресот не ми е зачуван, нема savegame фајлови, не знам какво срање верзија сум симнал ама сеа сум ептен изнервиран и ова одма лета од мојот компјутер, може после месец-два кога ќе ја средат пак би ја пробал.

Far Cry 4 [SKIDROW]

Штотуку излезе на замунда, би требало да е подобра верзија од таа првично што беше ставена. :)

Веројатно ама ќе почекам малце дури да видам потврда дека проблемите шо сега се јавуваат се решени.

Ја играл некој? Чини, не чини?

Плус:
:cuc:
Wat? Hahahah neznaev za ova, sho mi e milo shto ne ostanav u kukjata, tuku kidnav kako sekoj normalen chovek.

Inache prikaznata e mnogu dobra, mi se dopagja shto mozhesh i sam da izbirash od koja strana da vrshish misija, shto kompletno go menuva cel storilajn vo igrata. Ete gore napishav kako da se sredat retardiranite senki i mapata, i vchera se ostaiv do 5 i nesho igrajki.

Bi ja preporachal na sekogo, ali samo pod uslov da ne ja zavrshi kako na videoto pogore. :)

Веројатно ама ќе почекам малце дури да видам потврда дека проблемите шо сега се јавуваат се решени.
Работи играта,за мапата треба да направиш како што ти кажаа погоре а за сејфот ќе идеш :

икона-properties-shortcut-run as administrator и готово

Има пач за сенките и за мапата од 2 гига,све е опраено.

Има некој друг проблем со светлината и сенките, односно местата каде што има светлина скоро ослепуваат, а местата кои се под сенка се скроз црни? Значи не станува збор за проблемот од погоре што е пишан со сенките, туку јас ја играм со кракфикс и пачот па тоа би требало да ми е средено. Пробував да менувам сетинзи за gama, contrast и brightness ама џабе. Кога сум под сенка ни оружјето не си го гледам

Еве на оваа сцена се ми е црно, освен таму каде што има светлина. Ова од јутјуб го сликнав каде што се си изгледа нормално
123.png

Има некој друг проблем со светлината и сенките, односно местата каде што има светлина скоро ослепуваат, а местата кои се под сенка се скроз црни? Значи не станува збор за проблемот од погоре што е пишан со сенките, туку јас ја играм со кракфикс и пачот па тоа би требало да ми е средено. Пробував да менувам сетинзи за gama, contrast и brightness ама џабе. Кога сум под сенка ни оружјето не си го гледам

Еве на оваа сцена се ми е црно, освен таму каде што има светлина. Ова од јутјуб го сликнав каде што се си изгледа нормално
Прегледај го приврзокот 106999
Probaj go ova:

If your game is appearing overly dark/shadow issues:

1) Set your AA to "SMAA"
2) Set the Ambient Occlusion to "SSAO"

Многу лесно е решлив тој проблем со јакиот контраст (црни сенки, многу светла околина). Во графичките подесувња, е сега не се сеќам точно, милам дека треба да се смени нешто во опцијата ambient occlusion.

Само што ја завршив после 3 дена гејминг, каква игрица човече :)

Дури криво ми е што толку брзо ја завршив, али ме навлече гадно.

Само што ја завршив после 3 дена гејминг, каква игрица човече :)

Дури криво ми е што толку брзо ја завршив, али ме навлече гадно.

Нема шанси ова, ти си ги играл главните мисии и некои од споредните. Јас ден и пол ја играм детално и само сум на 10%.

Нема шанси ова, ти си ги играл главните мисии и некои од споредните. Јас ден и пол ја играм детално и само сум на 10%.
Главната сторија ми е завршена, неколку Fortress-и ми се одклучени, само 1 ми остана мислам. Едино ми останаа за Hurk мисиите да ги довршам, али не ми беа баш интересни тие ин д фрст плејс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom