Far Cry 4

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
Eve ja instaliram, koj patch, fix i slicno mi treba? Ili fura?

na 85% posto stignav od igrava... gi simnav najnovite patchovi - mi se izbrishaa site saves...
И мене ми се дешава тоа. saves ми се наоѓат у "D:\...\Far Cry 4\bin\SaveGames".
Исклучам ја и па ја уклучам и има ги.

Со најновиот пач (мислам дека) saves се наоѓат у "C:\Program Data\Orbit\%GAMEID%\SaveGames". Провери и на двете места.

И мене ми се дешава тоа. saves ми се наоѓат у "D:\...\Far Cry 4\bin\SaveGames".
Исклучам ја и па ја уклучам и има ги.

Со најновиот пач (мислам дека) saves се наоѓат у "C:\Program Data\Orbit\%GAMEID%\SaveGames". Провери и на двете места.

Se napnav ja izbrishav igrata... fala kako i da e :)

Има алтернативен крај уше на почетоко.

Коа ќе те стаат на маса со Pegan Min, Paul De Pleur, и онај од лево, шо ќе му забоде виљушка у грбо...
После го носат да му бајат доле у подрумо, и овај ти вика да почекаш.
Почекај едно 10-15 минути и ќе се врате.

:vozbud:
gggg.jpg

Ова ми се случува негде на средина од играта после една мисија што да направам ?

Ова ми се случува негде на средина од играта после една мисија што да направам ?
Update на играта.напраи, Crack стави, update на Графичката. ако не бива па тури и кур.[DOUBLEPOST=1420421302][/DOUBLEPOST]Ја пробав Far Cry 3 на нова конфигурација и ми дава 20fps. Беше у тоа GeForce Experience и стави се на Optimal. 30fps.
Иди бегај Ubisoft. Треба да банкротираш и да дадеш авторските права на некој шо знае да прае видео игри. Чао пријатно.

Update на играта.напраи, Crack стави, update на Графичката. ако не бива па тури и кур.[DOUBLEPOST=1420421302][/DOUBLEPOST]Ја пробав Far Cry 3 на нова конфигурација и ми дава 20fps. Беше у тоа GeForce Experience и стави се на Optimal. 30fps.
Иди бегај Ubisoft. Треба да банкротираш и да дадеш авторските права на некој шо знае да прае видео игри. Чао пријатно.
На каква графичка ја проб?

На каква графичка ја проб?
Имав старо срање GeForce 9500GT и ја играв на 4:3 1024x768 (ја играв кога испадна) и добро се играше. Ама знам слаба графичка и оптимизирам settings.

Сеа купив GTX 650 @ 1GB и знам подобра е и на 1080p со се update и срања и па заебава.

Имав старо срање GeForce 9500GT и ја играв на 4:3 1024x768 (ја играв кога испадна) и добро се играше. Ама знам слаба графичка и оптимизирам settings.

Сеа купив GTX 650 @ 1GB и знам подобра е и на 1080p со се update и срања и па заебава.
Слаба е и таа карта, и малку рам е 1гб за 1080п, играва јаде над 2гига на 1080п
Еве ти пример, GTX770 со 2GB се гуши, вади помалку фрејмови од HD7950 затоа што оваа има 3GB меморија, инаку gtx770 e помоќна карта од hd7950.
А со 1gb нема шанси играва да иде добро на 1080п, продај ја таа GTX 650 и купи си минимум R9 270 2GB ако сакаш да играш раат...
r1920.png

Последно уредено од модератор:
Слаба е и таа карта, и малку рам е 1гб за 1080п, играва јаде над 2гига на 1080п
Еве ти пример, GTX770 со 2GB се гуши, вади помалку фрејмови од HD7950 затоа што оваа има 3GB меморија, инаку gtx770 e помоќна карта од hd7950.
А со 1gb нема шанси играва да иде добро на 1080п, продај ја таа GTX 650 и купи си минимум R9 270 2GB ако сакаш да играш раат...
Okay, misunderstanding...
Зборев за Far Cry 3, Шо испадна пред колку 2-3? години. А 4 ја играв на 720p на low, low low.... А и Watch_Dogs на 720p со medium-high.
Шо праат там у Ubisoft? да не си га држат цел ден. Unity е одличен пример.

Сеа шо испадна Metal Gear Solid V: Ground Zeroes за PC, ја ставиле GTX 650 како минимум. Ја викам па ке имаме проблеми.
Симна и има шо да видам. 60fps на 1080p. Растур прае. сеа малце по дождо се намалува на 51 ама па е подобро од овие куроглавите у Ubisoft.

Okay, misunderstanding...
Зборев за Far Cry 3, Шо испадна пред колку 2-3? години. А 4 ја играв на 720p на low, low low.... А и Watch_Dogs на 720p со medium-high.
Шо праат там у Ubisoft? да не си га држат цел ден. Unity е одличен пример.

Сеа шо испадна Metal Gear Solid V: Ground Zeroes за PC, ја ставиле GTX 650 како минимум. Ја викам па ке имаме проблеми.
Симна и има шо да видам. 60fps на 1080p. Растур прае. сеа малце по дождо се намалува на 51 ама па е подобро од овие куроглавите у Ubisoft.

:LOL:Нема шанси, Metal Gear Solid V 60фпс на мах со GTX 650 на 1080p, може на low,
kако и да е, поентата ми беше дека графичка со 1гб за новите игри е малку за 1080п. па и 2гб е малку ако ставаш текстури и сенки на ултра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom