Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
DSC00139.jpg
Во напад резерва ми е и Хернандез од Уругвај....

Јас 15 во минус влегов. А најмногу ми е криво што направив две грешки во 1/8 финале кога го правев составот што го зедов Баштубер, а тоа испадна како да бев со еден помалку и со Елано од Бразил. Со Елано се зезнав затоа што инфото му беше зелено и мислев дека ќе игра, затоа што доколку некој е повреден или под прашалнич инфото е жолто или црвено доколку сигурно неигра. Така да 2 трансфери залудни. Тоа е тоа кога правиш состав во 3 насабајле во полупијана состојба

Го направив составот со само -3 поени.Единствено се двоумам за капитен помеѓу Снајдер и Робен.

^колку поени во минус влезе за трансферите?:)))

Николку....пред да ги направам трансферите имав 345 поени.....ми пишваше дека ќе влезам -15 но ич не ми зеде стварно....си останав на 345 поени......нз што е работата :toe:

Николку....пред да ги направам трансферите имав 345 поени.....ми пишваше дека ќе влезам -15 но ич не ми зеде стварно....си останав на 345 поени......нз што е работата :toe:

Ќе ти земе не се секираај. И кај мене истот ми останаја поени али ќе земе откако ќе заврши правото на трансфери или после откако ќе заврши колото т.е. полуфиналето па ќе си пресметаат вкупно.

А ако не земе супер ќе е али тешко

Поените ти се одземаат од наредното коло, фактички сега од 1/2 финалето.

^Хммм ќе видиме....мислам дека така минатиот пат не ми се одзеде......:toe:

Јас Робен го ставив капитен, треба барем една утакмица да изигра на повисоко ниво, кога ако не против ослабениот Уругвај. Дури 6 Холанѓани имам за вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom