Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека малку е рано но како ќе бираш тим за финалето ? :)

финалето и натпреварот за 3место се сметаат за едно коло што значи дека ке можеш да избереш играчи од 4тима(максимум 8 играчи од тим).

По 4 бесплатни трансфери имаш за секое наредно коло т.е. за 1/4 финалето, за 1/2 финалето и за финалето и 3место..

--- надополнето ---

wow прв у мкд , 435ти на цела мапа...не очекував вакво нешто...само вака да продолжи.

27мо место од 102 у Кајгана лигата :S
Ама кој ги избрав на почеток,со тие 11 играв сите 3 кола..не сум напраил ни една измена/трансфер..
Сеа почнав да се пуштам,последниве 1-2 дена..

A овие што испаднаа по групи на нив да ги трошиме трансферите,упм??

За 1/8 потешко се составува тимот ама мислам дека е ок:
timot 1-8.JPG

Верувале или не едно 2 саата го имам правеноо составот,многу тешко но се надевам го направив најдобриот.За денеска Муслера,Демпси и Форлан(К).

Jaс првото коло се заебав со замените, 50 поени ми ојдоја во неповрат, да ги имав тие сега ќе бев меѓу првите 10, сега сум 63 со 206 бода.
За вечер ги имам Муслера, Переира и Бредли.

Јас многу рано го направив тимот, така да во него имам фудбалери од претходните кола кои вредат по 1 кредит колку да пополнат место и да ми остане повеке за останатите така да имам многу звезди во тимот..:)

--- надополнето ---

Се мислам мегу Донован и Л.Фабиано за 1/8 финалињата...некако ми се става Донован..

За денес : Лугано (С), Черундоло, Демпси, Принс-Боатенг, Ајеву и Алтидор.

9-ка од Форлан,се зависи како ќе изигра Робен,доколку добие минутажа мислам ќе биде одличен со Словачка и ќе треба 9-те поени од Форлан да ги жртвувам за Давид Виља,во спротивно си остануваат оние на Форлан а и не се малку.За вечерва Демпси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom