Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Сега веќе ги знаеме финтите и се надевам на подобар пласман.Денеска Гургѕф,Лорис,Меси(капитен) и Хиго.И Таиво го ставив само не знам дали ќе биде спремен пошто слушнал ќе пропуштел со Грциија.

За денеска Меси - капитен, Евра и Вела за вечер.

Ae да видиме колку поени денес ќе ми донеси Хиго ... :) :) :)

И ја го имам Хиго и Меси ајде меси 1 гол барем.. x)

19 поени од Игуаин 7 од Меси.. вечерва сања и Гургуф! очекувам над 10 поени од Гургуф :pipi:

Од нападот 39 поени земав... Вчера Форлан и сеа овие :back:

Јас земав 19 поени од Хиго и Ди Мариа 4 поени...Ги чекам денес уште Рибери, Евра, Јобо и Таиво.:smir:

Може некој да ми објасни...после секој натпревар ако мењам формација, дали ќе ми се рачунаат бодови за тие што ги извадив и предходно добиле, а тие што ќе ги ставам и ќе добијат дали им се рачунаат бодовите на нив?

^Тие што ќе ги извадиш со самото одење во резерва ги губат бодовите,сто пати кажавме а тие што ги внесуваш не знаеш дали ќе освојат повеќе од тие што ги извади,тука е ризикот,капираш?Инаку зедов 19 од Игуаин и 14 од Меси пошто капитен ама не сум задоволен за капитен 14 се премалку и ке ставам друг.

Ја сум втор у Македонија.

--- надополнето ---

Го имам уште Руни, ама ќе го оставам на клупа ова коло , нема да го внесам, бидејќи веќе имам: Меси (7), Хернандез (8) и Форлан (26). Ризично ми е да верувам дека Руни ќе направи повеќе од 7, а формација со четврти напаѓач не постои.

За денеска Хандановиќ, Лам, Тери, Коларов, Красиќ, Руни, пола тим.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom