Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
јас 26 од Лам, имав претчувство дека ке одигра добро па го ставив капитен :D

Сеа за сеа...слабоооо :jaj:

Го сменив Алвеш во капитен, ај ваљда ќе напраи некоја асистенција и нема да примат гол...Или Мајкон ќе игра?? :uvo:

За второто коло ако смениш некој играч дали поените добиени од истиот остануваат?

Не е лошо...

Кајгана Лига: Ранк - 4
Macedonia: Ранк - 1 (10 бода му бегам на вториот)
sportdenes.com: Ранк 4

Лошото е што за утре го имам само Ларсен, па ќе паднам на ранк.

За второто коло ако смениш некој играч дали поените добиени од истиот остануваат?

Не сум сигурен, но мислам дека секоја рунда си е посебно и ако смениш играч мислам дека ке останат поените што си ги освоил со него претходното коло, но имаш само 1 бесплатен трансфер така да води сметка кој ке го мењаш..

Дечки а што е со Кајгана Хед ту Хед Лига?Кога ќе започне?

Дајте бе код од Кајгана да гледаме кој до каде е,засега 41 поен.Денеска сменив двајца Јапонци во игра и Ван дер Вил ќе видиме како ќе оди работата.

--- надополнето ---

Влегов во Македонија и не ми кажува Ранк ???

А кај ги пишува поените неможам да ги најдам 2 дена.. :pos: :pos:

sorry za latinicava : znae li nekoj po kolku pati vo edno kolo moze da se menuva kapiten ? primer go stavam messi , ne sum zadovolen od bodovite , pa go stavam lahm , slabo izigruva , pa stavam drug kapiten . dali smee samo ednac da se prmoenuva , ili povekepati ? ako e povekepati drugoto kolo taka ke praam , ke pocnam so messi , ako ne napravi het trik ke go menam do posledno kolo kapitenot celo vreme

Досега 47 поени ама имам уште 5 играчи, сите од напад и среден ред освен Меси, плус капитенот. :)

Ја напрајв 50-ката:vozbud:Супер 9 поени од Ван дер Вил.Имам инаку две прашања,првото повеќе како совет.Дали е 10-ка за голман добра оценка или да ризикувам да го ставам Цезар против Кореа.И другото е дали ако го тргнам сега од капитен на Меси ќе му се преполоват поените.Инаку ќе бев меѓу најдобрите ама ме вкопаа Игуаин и Красиќ со по 3 поена.

вПерси капитен... прекрасен избор направив. А и Снајдер 5 феноменално :tapp:

Еееее а Подлски можеше 30ка да му извадам да го ставев капитен. 46 до сега а ми се останати Виља и Маикон уште...

Слабо последниве утакмици имам 54 поени уште Роналдо,Кака,Рамос и Касилјас ми се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom