Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе ќе игра ли Цезар на Светсково да знам да го оставам или ќе треба да го мењаам :)

Колку што јас разбрав секое коло можеш целосно да го менуваш составот, што за мене е тотална глупост!!!!! Ама ако , па ке интересно:)

Грешка, бираш 23 играчи и од тие 23 секое коло ја дефинираш стартната постава!

Mногу лесно е воа не е интересно сите се евтини секој играч можеш да го ставиш шо викавте во Спортманија таму се гледа колку се знае и реални се цените ваму секоја звезда ќе ја ставиш во тимот.

Колку што јас разбрав секое коло можеш целосно да го менуваш составот, што за мене е тотална глупост!!!!! Ама ако , па ке интересно:)

Грешка, бираш 23 играчи и од тие 23 секое коло ја дефинираш стартната постава!

Ке можеш али ке ти лапат од поените што си ги освоил. Значи вака е: до првото коло колку сакаш можеш да менуваш. Потоа за второто и третото коло ке имаш само ЕДЕН трансфер да го направиш бесплатно, за секој следен ти лапаат по три поени од оние што си ги освоил, така да не е баш паметно да мењаш многу.
За 1/8 финалето повторно ке можеш да мењаш колку сакаш, плус ке можеш од еден тим да ставаш по 4ца играчи и ке ти бидат дадени дополнителни 5 кредити за трансфери.
За 1/4 финалето ке имаш 4 трансфери бесплатно и 6 играчи од ист тим да ставиш.
За полуфиналето и финалето ке можеш по 8 играчи од ист тим да ставиш и 4 трансфери бесплатно.
Исто така можеш пример да си ги чуваш трансферите ако мислиш дека нема потреба од менување, истите ке ти се сметат за понатамошниот дел од првенството.
Исто така и пред полуфиналето буџетот ке ти биде зголемен за 5поени. Инаку како изминуваат деновите, цената на фудбалерите ке расте, така да мислете пред да изберете некој :D

Мојата прва постава:Цезар,Маикон,Тери,Кјелини,Чаби.Чави.Гуркуф,Красиќ,Меси,Роналди,Игуаин.

timi.png

Го сменив Нани со Кака и некои од измените ги продавав поскапите зимав од по 1 , за да ми останат 10тина поени и да иам после кога ќе им пораснат цените на некои :)

Еве го и мојот состав
Голмани: Casillas, Canales, BANNATYNE
Одбрана: Evra, Vidic, Gallas, Canavaro, Garcia, Ivanovic, Metersacker
Средина: Kaka, Lampard, De Rossi, Ozil, Dempsey, Yu Nam, Di Maria, Elliott
Напад: Messi, Rooney, David Villa, Eto'o, A. CHOL HYOK
Добар е составот?

Buffon
Van der Wiel - Pique - Chiellini - A. Cole
Krasic - Mascherano - Van Bommel - Ribery
Messi - Torres

Напраив нетов и одма тимче, ипак многу се 23 играчи па морав за замени да стаам некои просечни.
Боље ми е некако она на metro.co.uk ;)

Како се менува капитен?

-Cesar-
-Lahm-Samuel-Maicon-
-Gourcuff-Xavi-Lampard-Ozil-
-Robben-Van Persie-Villa

Како се менува капитен?

имаш до секој играч тоа C да го селектираш кликни на кој сакаш

Едит мојот тим

-------------------Касиљас--------
-------Сања---------Рамос------Евра--
---Кака---Швајнштајгер--Шнајдер----Ван Перси--
-------Меси--------Роналдо--------Вилја----

Ќе брани бе Жулио Цезар или да го сменувам???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom