Fantasy UEFA Champions League - 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Прва година како играм CL Fantasy и ме занима колку ми е паметно денес да ја искористам вајлдкартата?
Знам дека после ова коло имаме неограничени трансфери, ама за понатаму дали е сериозно потребна?
Искрено, тимот ми е климав...имам двајца повредени,еден суспендиран и еден неповикан а со само два трансфери пак ќе имам некои играчи 0 што ќе ми носат, или некое грбле како Мехеле што игра против Реал.

Прва година како играм CL Fantasy и ме занима колку ми е паметно денес да ја искористам вајлдкартата?
Знам дека после ова коло имаме неограничени трансфери, ама за понатаму дали е сериозно потребна?
Искрено, тимот ми е климав...имам двајца повредени,еден суспендиран и еден неповикан а со само два трансфери пак ќе имам некои играчи 0 што ќе ми носат, или некое грбле како Мехеле што игра против Реал.

Понатаму ќе ти е потребна ако го промашиш тимот и ти испаднат повеќе играчи од тоа што имаш слободни трансфери.

Види таму уште еден чип има за трансфери без ограничување за едно коло само, не знам точно како се викаше. Може и тоа ќе ти заврши работа.

Во секој случај пошто од старт си без 4 и е последно коло и има шанси уште некој да отсуствува, јас дефинитивно еден од овие 2 чипа би искористил.

Понатаму ќе ти е потребна ако го промашиш тимот и ти испаднат повеќе играчи од тоа што имаш слободни трансфери.

Види таму уште еден чип има за трансфери без ограничување за едно коло само, не знам точно како се викаше. Може и тоа ќе ти заврши работа.

Во секој случај пошто од старт си без 4 и е последно коло и има шанси уште некој да отсуствува, јас дефинитивно еден од овие 2 чипа би искористил.

Limitless.
Мoжеби сепак тоа ќе биде.
Ќе видам што како, дефинитивно ќе морам да употребам нешто.

Толку добро одиграа моите вчера, што денес Госенс немаше место кого во прв тим да го ставам.

Нормално има клин шит и постигна гол :D
Автоматски споено мислење:

*Трипие имаше место кого да го ставам.

И пенал промаши.

Последно уредено:
Сепак Limitless се исплатеше.
Да не го искористев, ќе имав околу 25-30 поени.
Вака 71, иако Ди Мариа и Бензема заедно ми донесоа 1 поен.
Можев и околу 80 да направам со оглед на тоа што се мислев помеѓу Нејмар и Жоао Феликс за капитен, и се одлучив за вториов.
Али јебига, тоа е фантази, плус 6то коло е ептен тешко да се претпостави.

Направивте ли состави?
Многу тешко ќе е ова осминафинале.
Не ставам никој од Реал и Ман. Сити зашто единствено на тој натпревар не гледам ниту бар благ фаворит.\
Еве од прилика како ќе изгледа мојот - сеуште не е готов.

uclfant.png

Се двоумев меѓу Меси и Левандовски, ама Роберт е во неверојатна форма и Баерн е фаворит според мене.

uclf.PNG

fplcl.PNG

Доста добра фантази сезона во ЛШ.
Пропуштив поени во прво коло зашто не знаев за замените и Таљафико со 18 ми остана на клупа. Тоа беше разликата за да бев прв во Кајгана.
Како и да е, задоволен од пласманов низ сите лиги.
Трет во Малта, 15ти во Интер и 1888 во светот.

Нема потреба од нова тема, малку сме. Линкот е ист.

Нова лига креирав, не ја обновив старата. Код:
41OCDC8F3I04

Ќе сакате да кажете што е фината со Substitution Window ? Прв пат правам фантази за ЛШ.
Како функционира тоа чудо? :)

Доколку некој игра предиктор повелете код за Кајгана лига
4DTV6DDYB5

Која глупост.
Затоа нема да се никогаш близу до FPL сите овие фантази игри...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom