Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Играчи со една утакмица може да испаднат бољи од овие со две o_O

Да се пофалам дека минатото коло го натанкав тимот преку вајлдкартата да има добра клупа и мислам дека прв пат успевам да ја преминам границата со троцифрен број поени од кога играм Фантази. Да не добиев компир од Гордон и Жоао Педро и гомнаров Габриел (да му избушам се женско како што костиќ си ги буши вените со игла) можеби ке имав некој поен повеќе, ама и ова е одлично. Како и да е наредно коло ке користм фри хит и ми останува трипл кпитенот кој ке го искористам кога Сити има дупло коло (осеќам дека тогаш ке го допрам дното).

1776918768289.png

Јас да се пофалам дека и покрај Фри хит и цел тим со DGW, успеав со црвена стрелка да завршам на оверал :)

Трипл Сандерленд на фри хит

Вери најс (y)
Автоматски споено мислење:

1777064122266.png 1777064140578.png

1777064148738.png

Штотуку ми текна дека Дало(т) ми беше во прв тим ама си реков "Ne be bajo moj, Forest se pecheni za druga liga, ke probaat u Evropa Liga nesto, tamu im se mislite na niv, Sanderlend se dobri sezonava, rutinirana utakmica, nesto 0-0 1-0 ova ke bide, lagano i dvete ne im se igra u petok"

Последно уредено:
Мбеумо, најглупиот играч што го имам сезонава на Фантази. 1 гол во 10 кола
После него Роџерс со 2.

Тие се тие мои differential picks. Место како секој просечен играч да го земев Бруно...

Го продадов Семењо за циганот Сака, а на клупата ги оставив Венбруген и Сенеси, а на дебилот жоао педров му дадов предност во однос на Доминик Калверт Луин. :tapp: :tapp: :tapp:

Играчите кои би ми донеле најмалку поени, во прв тим, за да клупата ми е јака, да изгледа бенч бустот најјак. Бркам прво место во платежна лига.

Заборавив да кликнам бенч буст. Морон. :pos:

Потрошив 2 трансфери за да сменам двајца на клула :cool:

Завршив уште пред неколку кола, вон конкуренција сум во битните лиги. Не ми е ништо битно веќе.
3 слаби сезони по ред.

Давај нова без Салах.

И кој е Кајгана членот што заврши прв во Кајгана лигата сезонава?

Еден што скоро почна да игра Фантази и гази кај и да се појави!

Нека се јави сам :D

Koлку бода има победникот?

И кој е Кајгана членот што заврши прв во Кајгана лигата сезонава?
Manchester City Soccer GIF

Трета сезона ФПЛ, првиот пласман на Overall табелата ми беше 827, вториот 812 549, третиов 64 222. Не сум задоволен затоа што првата сезона ми ги покачи стандардите, можев и подобро од ова но што е тука е, дефкон шемите ме зафркнаа малку овојпат.

Исто така прв и на Кајгана H2H лигата, да не заборавиме :sramezliv:

Еден што скоро почна да игра Фантази и гази кај и да се појави!

Нека се јави сам :D

Одиме интензивно следна борба Светско првенство 2026 :D

Back
На врв Bottom