Fantasy Premier League 2024/25

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ми се погоди ептен преходното коло со Мбуемо капитен. Даде случаен гол, од нафрлување во 90+ за победа и со тоа ми заработи 16 поени - 5 за гол, 3 за бонус (мислам дека немаше да има ни бод ако завршеше нерешено), пута 2.

Па така конечно после катастрофалниот старт на сезоната, успеав малку да пркнам во лигите во кои се натпреварувам и да го фатам првото место во Валандово лигата. :cool: Ама само 9 бода ме делат од петтиот. :D Taка да, имам уште многу "леб за јадење" за да дојдам до некој добар резултат на крај. Реално, сега за сега сезоната ми зависи од Халанд (бидејќи го немам во тимот). Првите 4-5 кола бев многу лош, последните 4 по ред сум стално над просекот. Се надевам ќе продолжи со формата и во периодот што следува. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Фоден го имам од прво коло инат не ми дава да го сменам. :D

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Играме колеги на работа и јас онака, лабаво си терав, бев прв до 6то коло додека не приметив дека овие ептен влегле во филм, почнале редити да пратат, апликации да им селектира тим итн(додека ја у живот неам упалено ништо такво) и сеа сум 5ти, 90 поени помалце од првиот. Ги продадов Халанд и Гордон од Њукасл колово(не искористив 2 кола трансфери), ги зедов Сака и Палмер и тимот моментално изгледа вака

Screenshot_20241101_163309.jpg

Ништо уште неам искористено, вајлд карта, трипл капитен, кажете ми моментално како изгледа тимов тие што пратите повеќе и сугестија за што и како да подобрам следно..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Освен да направиш рокада со поени нема друг избор, ја од инает не го менувам Фоден. :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.065
Играме колеги на работа и јас онака, лабаво си терав, бев прв до 6то коло додека не приметив дека овие ептен влегле во филм, почнале редити да пратат, апликации да им селектира тим итн(додека ја у живот неам упалено ништо такво) и сеа сум 5ти, 90 поени помалце од првиот. Ги продадов Халанд и Гордон од Њукасл колово(не искористив 2 кола трансфери), ги зедов Сака и Палмер и тимот моментално изгледа вака

Прегледај го приврзокот 433826

Ништо уште неам искористено, вајлд карта, трипл капитен, кажете ми моментално како изгледа тимов тие што пратите повеќе и сугестија за што и како да подобрам следно..
И Мекнил и Ван Де Вен најверојатно нема да играат, зашто не биле на тренинг денес воопшто, освен ако не лажат тренерите. Голем дел на играчите ти играат меѓу себе.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.201
Ден Брн ми е замена. Ќе влезе Рико во 85та за беља.
Па јас мислам сигурно ќе изигра 20-30 минути ако издржи Волкер. Ако не, се надевам до 29та минута ќе се повреди Вокер. Немам што друго да му посакам на Гвардиола за ваквото лажење ко циган. А имав пари буквално за било кој од одбраната на Сити ама јас воден од изјавите на Пеп, трансфер ИН Луис.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.065
Конечно, добро коло. Од Виса и Мбумо не очекувам ништо, Бренфорд е лош на гости, а со Палмер, се надевам дека ке даде 2 гола, и ке биде 3-2 за Јунајтед на крај. :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Zs ne Son za kapiten?
Go kupiv na mestoto Rodgers i go staev kapiten, arno ama pocnav da si gi vrtam moite omileni yt kanali i me premislija... i sega znam deka ke go vratam Salah na kapiten, a Son ke naprae 15 poena i ke treba 2 dena da se boram sam so sebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom