Fantasy Premier League 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
22(-4), уште 6 во игра, едниот од нив капитен.

Немам минус поени ама го имам Шумарот капитен а Миленкович вицекапитен
Чао жирим

Оф топик

Дечки верувам доста од вас имате мини лиги со пријатели во кој играте на парични награди, некој веројатно со солидни фондови. Би можеле да ги замолите годинешниов фонд да го донирате за дечките од Кочани. Верувам секој би се согласил парите од глупата игра да ги пренасочи за тие кој им се најмногу потребни сега.

Ги имам сите чипови освен менаџерскиот, не знам како да ги распределам. Моментално сум одлучен за WC 31 и FH 34, но BB и TC ми се мистерија.

Ги имам сите чипови освен менаџерскиот, не знам како да ги распределам. Моментално сум одлучен за WC 31 и FH 34, но BB и TC ми се мистерија.

BB активирај штом имаш добра клупа, не чекај DGW. Тешко дека ќе имаш коло кај што и клупата ќе игра DGW.
TC33 (Арсенал) или TC36 (Сити, Мбеумо веројатно). Нема потврда уште.

Другари прашање, наидов на правило за менаџерот дека ако победи тим што на табела е барем 5 бода пред него, добива бонус 10 поена, ако е ова така, тогаш зошто немам бонус поени добиени за Емери колово (Астон Вила ги победија Форест кој се на повеќе од 5 поена од нив) или на крај на 3те менаџерски кола се добиваат тие поени?

1744103421008.png
1744103433187.png
1744103468584.png

Другари прашање, наидов на правило за менаџерот дека ако победи тим што на табела е барем 5 бода пред него, добива бонус 10 поена, ако е ова така, тогаш зошто немам бонус поени добиени за Емери колово (Астон Вила ги победија Форест кој се на повеќе од 5 поена од нив) или на крај на 3те менаџерски кола се добиваат тие поени?

Прегледај го приврзокот 448120
Прегледај го приврзокот 448121
Прегледај го приврзокот 448122
5 позиции треба да е разликата, не 5 поени.

Го победив колово во мини лигата со 60 бода. Сите со промашени капитени, вклучувајки ме и мене. Мармуш, Салах, Мбеумо, Палмер, Асенсио, Исак, Соланке, Сон :pos:

Дали после n број кола, да сменам Исак да ми биде капитен место Салах или ќе се зезнам?

Цело сабајле дебатирав дали да играм BB или TC. Kaко и по обичај, секоја 50/50 одлука на погрешна страна. 19 поени од првиот состав, 17 на клупа. Бонус, 2 промашени пенали од Асенсио :pos:

Кур да ме мава по образ дека ги оставив Еланга и Сака во прв тим а на клупа Конса и Мармуш. Не дека тие 12 бода од клупа ќе ме воздигнеа, но нервозите се тука. Така ми треба кога во последен момент одлучувам да експериментирам, како Пеп во финалиња. Дебил тежок сум. Се молам Исак TC да ме извади, што чисто се сомневам затоа што цел свет го има играно ова.

Одлуката да го земам Барнс е една од подобрите у последниов месец. Конечно ќе имам солиден број на поени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom