Fantasy Premier League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
81 поен колово, најмногу сезонава. Ама МОРА да си земам поефикасен напаѓач до Лукаку.
Ја го продадов Гејл така да ете него земи го гарантирано ќе направи нешто во следно колo :D

Освои 64 поени и почна да мислиш дека си Дани
Тука негде сум :D
Бољи од тебе на ФПЛ Драфтот и исто поени на ЛШ.. :toe:
Уште да почнат и пари да ми должат и...ист Дани :D

А што убаво си спиев викенди до 1 саат :(

Затоа што беше стартер и во купот, пред 2 дена. Али еве бар воопшто не ти влезе, па ако си ставил добар заменик, сепак имаш среќа :D
Епа Ериксен ми е како замена, лапнав од него поени :D

Затоа што беше стартер и во купот, пред 2 дена. Али еве бар воопшто не ти влезе, па ако си ставил добар заменик, сепак имаш среќа :D
Епа Ериксен ми е како замена, лапнав од него поени :D

Изгледа просек 60 поени ќе биде колово :D

Дури сега ми текна да си го средам тимот.. Ми останаа Фостер и Досон на клупа, капитен ми е Давид Силва место Лукаку. :( Напред Вотфорд!!

nekoj sto razbira da mi go doobjasni toa transfer free hit moze da izberam 3 igraci koj na pocetokot na slednoto kolo nesto ke mi se vrati pravobitniot sostav i takvi sranja?

Дури сега ми текна да си го средам тимот.. Ми останаа Фостер и Досон на клупа, капитен ми е Давид Силва место Лукаку. :( Напред Вотфорд!!

Барем си имал тим, ја тек вчера ко напраив мојот :icon_lol:
Ако не примат Тотенхем гол, добри поени ќе извадам од Davies, а по првиот играч ако се познава неделата, добра би била :icon_lol:

Моите си ја завршија задачата за колово.
Кејн капитен, Трипиер.
Уште не почна колото, 26 поени :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom