Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 158304

Еве ми го новиот тим сеа за сеа. Малку на ризик одам во одбраната, ама и така и така не добив еден клин шит од Стоунс и само еден или два од Јунајтед до сеа.. (Шо и Де Геа) Ќе ги менувам Еванс и Смит во прв тим следните неколку кола.. Истото важи и за Фер и Остин. Лукаку ваљда ќе продолжи да решета, а Озил гледам бил слаб на поени во овие 8 кола, нема ни една асистенција, па ваљда ред е да покрене и тој. Волкот го земав уште пред ова коло и ми се исплати, даде 2 гола. Нека поседе тука уште некое коло, после може да го заменам ако му падне форма, иам 0.9 во банка.

Едит: Сепак Холебас го сменив со Еванс, ќе го менувам него со Смит, а Морган ќе лета наредно коло, нека седи ова коло со Палас играат дома, може и клин шит да извлечат. После може да зеам некој од Јунајтед, против Барнли играат на Олд Трафорд.
И наградата за најлошо искористен вајлдкард во историјата оди во рацете наааа

:D

хмм, па не баш.. Де Геа има само 2-3 клин шита. Толку има и овој Хитон, а секое коло лапа поени од одбрани. Ги земав Озил, Стерлинг и Фер на местото на Кутињо, Фегули и Капу (стварно мислиш дека е лош дил?) И Лукаку и Остин ги сменив со Дини и Ибрахимовиќ. Лукаку си е стандард на играва, а Дини е прескап за поените што ги вади. Од друга страна Остин се подобро игра, и мислам дека конечно ќе биде првотимец во Саутемптон. Еванс го имав демек ВБА клин шитс ово-оно, ама само еден клин шит има до сеа, а за Стоунс како што кажав нема ни еден. Морган ќе го сменам со Шо или некој од Јунајтед наредно коло ваљда. :)

Нека истече вајлдкартата па ќе ти пишам

Дај утре нека не игра овој Остин, да ми влезе Холебас со клин шит. Скапанициве од Арсенал ништо, се да им ебам. Некни 10 гола дадоа. Ама ај бар кикснаа. :D

Прегледај го приврзокот 158304

Еве ми го новиот тим сеа за сеа. Малку на ризик одам во одбраната, ама и така и така не добив еден клин шит од Стоунс и само еден или два од Јунајтед до сеа.. (Шо и Де Геа) Ќе ги менувам Еванс и Смит во прв тим следните неколку кола.. Истото важи и за Фер и Остин. Лукаку ваљда ќе продолжи да решета, а Озил гледам бил слаб на поени во овие 8 кола, нема ни една асистенција, па ваљда ред е да покрене и тој. Волкот го земав уште пред ова коло и ми се исплати, даде 2 гола. Нека поседе тука уште некое коло, после може да го заменам ако му падне форма, иам 0.9 во банка.

Едит: Сепак Холебас го сменив со Еванс, ќе го менувам него со Смит, а Морган ќе лета наредно коло, нека седи ова коло со Палас играат дома, може и клин шит да извлечат. После може да зеам некој од Јунајтед, против Барнли играат на Олд Трафорд.

хмм, па не баш..
Стигна до 25 поена бе? :D

Мане Ел Капитено.

Дали конечно среќата ќе ми се насмевне и ќе ми тргне сезонава? Дали?

35-6 со 3 играчи за играње. Ако не игра Остин, би земал 6 од Холебас, и уште Коста и Стерлинг за утре.
И ете, направи вајлд кард за да собереш 40 поени.

Браос :D

Каков идиот сум јас цццццццц вчера го извадив Агуеро и на негово место го купив Лукаку, си викам овој е скаран со Пеп нема да игра бла бла. пффффффффф
Го стаив Ибра капитен, си викам ај со Барнли играат, мора да им тргне, ќе ги одере носоњата. пффффффффф

Санчез капитен, Агуеро ми е во прва постава исто, околе 60бода со бонусите и очекувам бодови од Кутињо,Лукаку и Амат.

Back
На врв Bottom