Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум го ставил Ибра капитен и плус сум го зел Ловрен заради кој изгубив 4 поени, а тој ни на клупа го нема :tapp:

До 20 поена дали ќе стигнам.[DOUBLEPOST=1474730870][/DOUBLEPOST]ОК. Навикнав веќе.

Пак си погодив капитен, ама одбраната ме уништува. Ништо не видов од одбрана цела сезона. Подобро ќе беше да ги земам најефтините што воопшто не играат, па средината и нападот поквалитетни да ги направев. Повеќе поени ќе имав секако.

Сезонава стави двајца од Ибра, Агуеро и Коста напред, средината измешај ја со играчи на Сити и Ливерпул и во одбрана двајца најефтини оти сите екипи примаат голови и Алдервилд бидејќи знае да даде гол. Голманот ако може и од втора лига земете, никој нема клин шит да прави.

Пак си погодив капитен, ама одбраната ме уништува. Ништо не видов од одбрана цела сезона. Подобро ќе беше да ги земам најефтините што воопшто не играат, па средината и нападот поквалитетни да ги направев. Повеќе поени ќе имав секако.

Кој има добра одбрана колово? :D

Фала богу едно голче. Рондон.

Кој има добра одбрана колово? :D

Фала богу едно голче. Рондон.
Не само колово, цела сезона. Голови паѓаат на сите страни. Плус мене одбраната ми беше Фунес Мори, Стоунс и Шо. И тројцата не се сигурни стартери веќе и морам секое коло сега еден по еден да ги мењам :D

Две кола со ред Ибра капитен ме ебават, сеа го продавам, а се мислам и вајлд кард да искористам.

Среќа на пола играчи Ибра им е капитен.

Back
На врв Bottom