Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Двата тима ми се жив промашај, ги иам сите ебани играчи од Вест Хем што немаат ни минута.. Паје, Керол, Фегули, Бирам, Ају.... Дини и Игало исто ништо нема да направат под Мацари, Муса нема видено прв тим исто така.. Мизериија. Ќе изгубам добра пара сеа кога ќе користам вајлд-карта. Мора што побрзо да ја искористам, оти им паѓа вредноста, а тек доаѓа интернационална пауза и некој може да се повреди.

Двата тима ми се жив промашај, ги иам сите ебани играчи од Вест Хем што немаат ни минута.. Паје, Керол, Фегули, Бирам, Ају.... Дини и Игало исто ништо нема да направат под Мацари, Муса нема видено прв тим исто така.. Мизериија. Ќе изгубам добра пара сеа кога ќе користам вајлд-карта. Мора што побрзо да ја искористам, оти им паѓа вредноста, а тек доаѓа интернационална пауза и некој може да се повреди.

Напрај трет профил

И зашто ако планираш колово да ја користиш, не си ја активирал уште вчера?

Напрај трет профил

И зашто ако планираш колово да ја користиш, не си ја активирал уште вчера?
Не ни планирав да ја користам.. Ќе размислам пак, ама мора да сменам во напад нешто.. Муса и Дини ми се заникаде.. Ај средина може Паје ќе се врати до 10ти Септември, па не е толку страшно. (иако не знам Фегули до кога ќе биде повреден) Дефанзива одлично колово, таа ме извади.. Де Геа, Шо, Азпиликуета и Еванс, сите имаа клин шит. :) Може да дадам 4 поени и да сменам само во напад, ќе видиме..

Стоунс излегува во 58ма минута
Ајб излегува во 58ма минута
Марсијал излегуба во 59та минута

Добро бе... :mad:

Катастрофа коло, Агуеро капитен, Панчеон на клупа со 8 поени.

го купив ибра и го ставив капитен и другарот изгубен беше цел натпревар.

Ништо бајо мој..

139 поени после 3 кола....слабо....

Второ коло по ред неам капитен. Паје не играше, Махрез со 0 поени секако си беше...

После користење на Вајлдкарта ќе играм 3-5-2 , и мислам дека тимот ми е доста солиден па ќе видиме понатаму :)
14141905_10205302102672306_7350171906333953251_n.jpg

Сезонава прв пат направив тим и ова вајлдлард не разбирам што е. Некој да објасни?

Сезонава прв пат направив тим и ова вајлдлард не разбирам што е. Некој да објасни?

Кога ќе активираш вајлдкарта можеш да правиш колку сакаш трансфери пред почетокот на колото без да ти одзема поени.
По почнување на колото, вајлдкартата престанува да важи.

Имаш 2 вајлдкарти на располагање. Една за прва полусезона и една за втора полусезона

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Капу со 100 поени на клупа ми остана.
Мораше да влезат Ламела и Рондон во игра :facepalm:

Капу со 100 поени на клупа ми остана.
Мораше да влезат Ламела и Рондон во игра :facepalm:

Исто. Јас на сметка на Воукс, пошто против Хул играат, па 100% ќе дае гол... :tapp:

Диегo Кoстa гo прoдaдoв :facepalm:[DOUBLEPOST=1473613740][/DOUBLEPOST]И Заха го имав бе :mad:

Последно уредено:
Back
На врв Bottom