Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
63 уште Ају и Белерин.
Клајн умрениот лета моментално..неписмените ќе примат гол и од Царев Двор.

Аууу овој што е прв на колово со поени 30 трансфери направил и кога гледаш пак во минус е :pos::pos::pos:
Screenshot_1.png

не сфаќам па да прашам, ќе имам јас некаква придобивка што никогаш не сум отишол во минус и скоро секогаш имам неискористени пари?

не сфаќам па да прашам, ќе имам јас некаква придобивка што никогаш не сум отишол во минус и скоро секогаш имам неискористени пари?
Имаш шанса за придобивка секое коло, може да земеш играч што вреди повеќе од тој што го продаваш. :D

Не камата на парите, зошто се мои ама тој што оди во минус, односно користи пари кои не се негови, да биде некако оштетен :)
A можно ли е да отидеш во минус? Јас мислам дека не е. :)

Не камата на парите, зошто се мои ама тој што оди во минус, односно користи пари кои не се негови, да биде некако оштетен :)
Тој што оди во минус оди во минус со поени, а не користи пари што се негови, он уствари прави трансфери со парите што ги има, само прави повеќе трансфери од што има на располагање како слободни, и уствари оштетен е што оди -4 поени тоа коло за секој +трансфер што го прави :D Не можеш во минус со парите да отидеш

Како само лета Лукаку од тимот... па капитен уште сум го ставил!!!

36... мизеријa
Пaд вo сите лиги, нoв пoрaз вo H2H, пoрaз вo купoт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom