Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде и Клајн и Ван Гал со тоа што го става Дармиан во 81ва во гз да се ебете, а Сања на клупа cleen sheet ебате.

48-4 за трансфер. Не е многу лошо ама да си ги ставев во игра Смолинг, Кресвел, Мајхил и Баркли ќе имав барем 60.

И Фернандињо го ногирав. Муниеса мртвакот пак преживеа, немаше да преживее да не ми текнеше Дармијан да го седнам на клупа, Кресвел-Коларов-Монреал се сигурно и не би требало 2ца од нив 3 да не играат па да мора Муниеса да влага со 0 поени.

Тадиќ го земав на местото на Фернандињо, за 7.2 не гледам да е некој боље од него, можда Ају ама па Сотон имаат лесен распоред во следните 3 кола. Го стаив капитен Пеле за следново коло, играат со Борнмут па се мислам да активирам трипл капитен, ама има време до петок за тоа.

ffffffff.jpg

Кој инат сум за Кејн,си реков дека нема да го вадам зошто знаев дека кога-тогаш ќе почне со голови.Денес почна,хет-трик у џеб.Се надевам дека вака ќе продолжи.
Сега гледам да земам некое мидфилдерче,за докај 4.8.Скоро сите до оваа пара се дм,ама гледам да земам ваков што шиба и по некој гол,бомби.

Кој инат сум за Кејн,си реков дека нема да го вадам зошто знаев дека кога-тогаш ќе почне со голови.Денес почна,хет-трик у џеб.Се надевам дека вака ќе продолжи.
Сега гледам да земам некое мидфилдерче,за докај 4.8.Скоро сите до оваа пара се дм,ама гледам да земам ваков што шиба и по некој гол,бомби.
Не ми се верува да најдеш таков. Имаше на почеток на сезона, али со тек на време како даваа голови им рипна цената и сеа курац да најдеш за толку пари таков некој.

Таков тешко да најдеш до 4,8. Гледај кој игра со Сандерленд или со Касл и земај од тој тим по некој.

Таков тешко да најдеш до 4,8. Гледај кој игра со Сандерленд или со Касл и земај од тој тим по некој.
Синклер,Дринквотер, Абди и Меклин мислам дека се под 5, а добра опција се.

Синклер,Дринквотер, Абди и Меклин мислам дека се под 5, а добра опција се.
Не викам дека не се, ама Факе бараше некој што давал по некој гол. Од овие Синклер има дадено на една утакмица два гола и Абди на една.

Се нервирам со одбраната ептен. Клај ќе го ногирам, цела сезона нема ебана асистенција направено, а Ливерпул и клин шит не одат заедно. Сања исто ќе мора да го продавам... Овие се 5.2 и 5.5, а опциите што ги сакам се еден од бековите на Арсенал и можда Кресвел, што се поскапи мме. :D Нe oти неам пари, иам таман, ама нема ли некое офанзивно бекче околу 5? Ај може да шлапнам и некој од овие на ВБА, Тони Пјулис ќе тепа дома по 1-0. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom