Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Добри трансфери последниве 2 кола.
Минатово коло го сменив Коларов со Доусон. 2 клин шита батето. Тони Пјулис. :cool:
Оваа коло Варди го земав.
Сум го ставил место Кејн, мислев место Гомис го ставив. Сеедно ќе лета и Гомис, се мислам меѓу Пеле и Лукаку кој на негово место.
Добри трансфери последниве 2 кола.

И 10 коло веќе поминаа јас не можам да погодам капитен. 4 поени од капитенот секое ебено коло. :facepalm:

Овој Кејн утре последна шанса му давам, а секако ќе лета Волкот од тим, добро што не влезе денес, Ају на клупа сум го оставил :facepalm: Конечно добар трансфер, Варди го земав, овој не планира да застане со голови изгледа. Утре се надевам Јунајтед и Сити ќе изиграат една досадна утакмица без голови :D

32 без бонуси и ќе го продам Редмонд не можам појче со него да се заебавам, претходото коло гол даде на клупа беше, сеа прва постава ништо не направи, ќе го сменам со Баркли изглеа, денес ја глеав утакмицата многу добро се движи по терен, а Евертон следните утакмици им се лесни :)

Oчекувaјте гoлoви oд Гoмис нaредни кoлa

Испуштив 9 поени од Ају ради курлето Лукаку. Уште неможам да сфатам зошто го оставив во игра против Арсенал на гости.

27 поени без Мињоле, Коларов, Дармијан, Фернандињо и Пеле.
Солиден ден, капитен уште не можам да погодам, Санчез го стаив џабе.
Кресвел 5ка на клупа, дај боже утре еден од Дармијан и Коларов да не игра.

34 и уште 6 играчи за утре. Да си ги ставев и Кресвел и Баркли наместо црнечките говна ќе имав 40... ама тоа е „да беше баба машко“ муабет.

Во прва минута губиш клин шит
smiley-whacky103.gif

Леле Дармиан ќе влезе, таман мислев ми се погоди да ми влезе Кресвел :mad::mad::mad:

Тимот на Донев мејби ?
A9dobiN.png

:D
(не се лути it's just banter, не знам чив е тимов али ете..имало и поголеми оптимисти :D )

Ме извади Кејн од кал малце, така да ќе извлечам 40тина поени.

На Дармијан не му се рачуна клин-шит така ? Треба 60 минути мислам да изигра ? Што глуми бе тој Ван Гал со Валенсија десен бек, една лоша утакмица имаше Дармијан и строгоча глуми на клупа го става, и Депај го држи исто ама затоа Лингард може да игра :tapp: А баш ги ставив и Дармијан и Де Геа во тим, осеќав дека нема да има многу голови, Коларов го седнав на клупа со надеж Марсијал дека ќе дае гол ама.. Бар Кејн конечно да распали, последна шанса му беше ова од мене :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom