Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.172
- Поени од реакции
- 61.655
Aју на клупа и гол дава. Ај ваљда нема да игра еден од Де Брујн и Мата утре. Кур нема да игра.
Не знаеш да играш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aју на клупа и гол дава. Ај ваљда нема да игра еден од Де Брујн и Мата утре. Кур нема да игра.
Шо не знам да играм, Мата, Де Брујн, Санчез се играчи кои мора да ти се прв тим. Махрез и Варди играа со Палас дома, и се подзамислив Лукаку дали да го извадам...и искрено не знам зошто не го извадив, игра на гости со Арсенал.Не знаеш да играш
Ваљда оти ако Евертон дава гол, мора да биде преку него. xDМата против Сити прва, Ају против Вила на клупаШо не знам да играм, Мата, Де Брујн, Санчез се играчи кои мора да ти се прв тим. Махрез и Варди играа со Палас дома, и се подзамислив Лукаку дали да го извадам...и искрено не знам зошто не го извадив, игра на гости со Арсенал.Ваљда оти ако Евертон дава гол, мора да биде преку него. xD
Оти да не? Мата на 90% од утакмиците (и тоа посебно на дербињата) учествува во гол на Јунајтед, најсигурен фудбалер од Манчестер за поени на играва.Мата против Сити прва, Ају против Вила на клупа

И јас може да го вадам за Марсијал.НЕмој на Лукаку, ќе те кара Манчестер, многу лесен распоред има горилото, небаре по 43 гола ќе дава му ебам преценетиот кинг конг.
А после да ги ротирам во зависност од противнците. xD