Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не знаеш да играш
Шо не знам да играм, Мата, Де Брујн, Санчез се играчи кои мора да ти се прв тим. Махрез и Варди играа со Палас дома, и се подзамислив Лукаку дали да го извадам...и искрено не знам зошто не го извадив, игра на гости со Арсенал. :D Ваљда оти ако Евертон дава гол, мора да биде преку него. xD

Шо не знам да играм, Мата, Де Брујн, Санчез се играчи кои мора да ти се прв тим. Махрез и Варди играа со Палас дома, и се подзамислив Лукаку дали да го извадам...и искрено не знам зошто не го извадив, игра на гости со Арсенал. :D Ваљда оти ако Евертон дава гол, мора да биде преку него. xD
Мата против Сити прва, Ају против Вила на клупа

Мислам дека мојата слика со Гомис на претходната страна ќе има и втор дел.
Ќе лета најверојатно. Ќе го земам Лукаку. Лесен распоред има Евертон, би требало поени да донесе.

Мата против Сити прва, Ају против Вила на клупа
Оти да не? Мата на 90% од утакмиците (и тоа посебно на дербињата) учествува во гол на Јунајтед, најсигурен фудбалер од Манчестер за поени на играва. :)

Доста го чекав Хазард се му ебам. Да заврши колово одма шут карта му мавам, а може и на Лукаку.

НЕмој на Лукаку, ќе те кара Манчестер, многу лесен распоред има горилото, небаре по 43 гола ќе дава му ебам преценетиот кинг конг.

Се мислев дали Gomis или Ayew да игра и се одлучив за првиот. Вториот даде гол :tapp::tapp::tapp:

НЕмој на Лукаку, ќе те кара Манчестер, многу лесен распоред има горилото, небаре по 43 гола ќе дава му ебам преценетиот кинг конг.
И јас може да го вадам за Марсијал. :D А после да ги ротирам во зависност од противнците. xD

Баркли и Кресвел на клупа, ГомНис и Сако во игра :facepalm: Ебате шупаците црнечки.

Да им ебам се на Лукаку и Санчез ако не направат ништо до крај!

Им го удрив сакалот на Хазард и Игало ( за жал). Го оставив Лукаку уште едно коло дека играат со Сандерленд следно.
Иначе ги земав Стерлинг и Варди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom