Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ебате Велшаните ебате. Ги тепаат Јунајтед, губат од Стоук. Она говното Гоми изгледа долност му е да дава голови против екипи под 5-то место.

Ми досади Фабијански, го земав Лорис. Следен за фрлање е Гомис, за Берахино ваљда, пошто Варди рипна веќе ептен. И на крај во одбрана Сања за некој од Арсенал ваљда..

Се што ќе зеам за напаѓач или не дава гол до почеток на следна сезона или рикнува на 6 месеци упм.

Можам ли бе со 7 везњаци да играм?

Ми досади Фабијански, го земав Лорис. Следен за фрлање е Гомис, за Берахино ваљда, пошто Варди рипна веќе ептен. И на крај во одбрана Сања за некој од Арсенал ваљда..

Ќе плaчеш пo нив

Сега за сега Чех и Мајхил не би ги сменил. Да се вратеше Форстер ќе го ставев него наместо Мајхил.
Гоми само против Арсенал, Јунајтед, Сити, Челзи знае да дава голови, против другите исто ко да не постои. Ако не направи ништо и против Вила следно коло го шиткам за Лукаку.

И мене ми се Чех и Мајхил и мислам дека се најдобра двојка која можеш да ја ротираш, зависно од противниците :)

@DaniBMW за 4 бода ме победи, буљаш :D

Се мислам дали да го мењам Фернандињо со еден од Арнаутовиќ, Ланцини, Редмонд или Сисоко.
Или умрениот Муниеса да го исфрлам од екипа а да го зеам Ниом од Вотфорд, Камерон од Стоук или гробарникот Мартин Кели од Палас.

Или па да го ишутирам Хазард копилето и да зеам некој од Озил, Стерлинг, Мата или Де Брујне.
За Санчез ми фали 1 денар. :facepalm:

Што мислите експерти? :D[DOUBLEPOST=1445346552][/DOUBLEPOST]Чао, каки курац експерти. -4 поени јебига, мораше еднаш да ми се деси ова.
Лукаку смрдлето и Хазард копилето надвор, на нивно место Варди и Санчез. Лестер имаат лесен распоред во следни 5-6 кола па треба да продужи да стрела овој.

ок. очекувајте Варди да го зацементираат на клупа ко Махрез а Санчез по 4 поени максимум да носи...... како капитен. :icon_lol:

Последно уредено од модератор:
Јас не сфаќам што е поентата што одиш во минус со поените и како тие негативно ти влијаат на финалниот пласман?

Јас не сфаќам што е поентата што одиш во минус со поените и како тие негативно ти влијаат на финалниот пласман?
И мене не ми е јасно, т.е јасно е, да не се прават многу трансфери за да биде интересно.
Ама не гледам како 4 поени ќе ти значат многу, а биле а не биле исти курац. Не знам зашто сите се палат, леле 4 поени ќе изгубиш, та преку курот и така иам по 40 макс секое коло бем ти игра.

Го држеше Лукаку кога имаа тешки утакмици, сеа кога после мечот со Арсенал играат со гола вода екипи го продаде. Крал. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom