Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кој му курац на Хазард што Лофтус му фака место у стартна постава бе и овој КДБ од 4 гола на Сити додека играше само асистенција направи ебате флопот :tapp:

33 поени, уште Игало и Санчез ми остануваат. Јадев сакал колово.

кој курац бре ми улева Азар 8 минути да игра да те ебе цвета тапаѓозова, Варди ќе ми улезеше место тебе, од одбраната 3 клин шита од Дармијан Клајн и Азпи, уште Белерин и клин шит од Мајхил, другото тиња по 2 поена.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Бев во дилема дали Варди или Пеле капитени би Варди, што ме извади со 20 поени. Иначе 47 без Редмонд и ќе ми влезе еден од мртвите од клупа место Стаџ, значи 49 поени без бонуси.

Грешна одлука испадна шо му сменив капитенската лента на Санчез за КДБ али добро луѓе сме.
57бода, солидно без Агуеро :D

36 поени без Муниеса кој нема да игра утре, ама ваљда ќе влезе Кресвел кој играл денеска и има 2 поена.
Знаеш дека си отиден у курац со тимот кога Симон Мињоле ти носи највеќе поени, 7.
Капитенот Пеле 2 +2. Вице капитенот Хазард 5 минути играл. Раниери ќе ти ја ебам тоа ќеркицата мртва ко ти курац Махрез на клупа дебилу?
Флечер царот 3 поени, ја оправда довербата што ја имав во него, ако продужи вака ќе го седне Фернандињо на клупа. :D
Монреал и Дармијан по 6 (y)

Хазард ќе лета у понеделник ако не дојде до некое недоразбирање со Лукаку, Фернандињо и Муниеса гробот.

:cool:
FHgKQsM.png

Од кога го купив Марсиал нема дадено гол веќе 3 натпревари. За кој напаѓач да го сменам?

Слaбo кoлo, 54 пoени и уште Мaртин oд Нoрич и Кoлoчини ми се зa денес...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ајде Редмонд едно 50че после и да скокнам малку :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom