Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па ја се водам по логиката "Мора да му тргне, еве само што не му тргнало", демек сега "new year new me" mode ќе почне Ленон и ќе си нафрла кон Лукаку :D
Ама тој не ни игра :D

Страшен тим направив...
m22ftzj.jpg

Ти мислиш дека мартин или Крешвел че имаат клин шит него Шо на клупа што ти седи?

Untitled.jpg

И милионче во банка, ако дојде до некој проблем.

За ова коло искористив бенч буст,а на клупа ги иам Бентеке,Лукаку,Клајн и Шмајхел.Очекувам многу поени редно време е.

Санчез капитен ми е и еве 2 стативи погодува за неполни 8 минути. Па и после првата Волкот дрвото промаши празен гол, бар асистенција ќе му пишеа.

Ај го продавам Агуеро, како Ројс е станат, кршлив а ионака многу пари ме кошта

Која мизерија сум колово, Фабијански прими гол, Санчез, Ају, Гомис, Висон сите дудуци. Остана уште Сити да примат и да имам се на се 10 поени. :D

Кај сум пошол со овој сеоски Бејнс од Борнмут? :(

Неможам, не сум јас за игриве бе, ептен се нервирам. :mad::mad::mad: ДА МУ ЕБАМ ПИЧКАТА МАЈЧИНА НА САНЧЕЗ, 2 СТАТИВИ БЕ :mad::mad:

ДА ИМ ЕБАМ И НА ТИЕ СВОНСИ, НЕКНИ ГО БУШАТ МАНЧЕСТЕР, СЕА НЕМААТ ШАНСА НАПРАВЕНО ПРОТИВ ВОТФОРД КОЈ ИМА ЦРВЕН КАРТОН!

И овие од Борнмут шибнале гол, ама џабе, бар асистенција да имаше Вилсон. :(

Кај сум пошол со овој сеоски Бејнс од Борнмут? :(

Хехееееее, асистенција сеоски Бејнс :cool:

ДА ИМ ЕБАМ И НА ТИЕ СВОНСИ, НЕКНИ ГО БУШАТ МАНЧЕСТЕР, СЕА НЕМААТ ШАНСА НАПРАВЕНО ПРОТИВ ВОТФОРД КОЈ ИМА ЦРВЕН КАРТОН!

Што пцуеш бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom