Толстој
екс Бомбастичен
Ја го користам колово Triple Captain, а гомиш капитен наместен против ватфорд, мора да распали машината.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не са глупири.Ја го користам колово Triple Captain, а гомиш капитен наместен против ватфорд, мора да распали машината.
Дива карта се преведува, не луда. Али добро простено ти е тебе, од Валандово си.Средено. А да ја искористам лудата карта или да си платам со поени?
Дива карта се преведува, не луда. Али добро простено ти е тебе, од Валандово си.
Дај да ти го видиме тебе тимот бе момче. xDЈа ќе си ја искористам лудата карта...па шо кур бе Куртоа ми се повредуе, црвени ми добива...па не иде ова вака без голман...уз пат и играч-два ќе сменам и..ај со господ напред..[DOUBLEPOST=1442011387][/DOUBLEPOST]И баш нормално сајтот не се лоуда![]()
Не, не. Му реков „свесен си дека ова значи дека нема да имаш од нив играчи у тимот нели?“. И рече да, значи самосвесно прифаќаСегa oвoј ќе му купи трoјцa игрaчи oд Јунaјтед, мислејќи декa тaкa ќе гo исфрли oд кoнкуренцијa
Првичниот го постирав на почеток, сега малце неприсебно можеби со валјд карта сменив пар играчи..Дај да ти го видиме тебе тимот бе момче. xD
Руни многу веројатно нема да игра, ама држи си го во игра ако очекуваш Јагиелка да фаќа клин шитПрвичниот го постирав на почеток, сега малце неприсебно можеби со валјд карта сменив пар играчи..
![]()
Зашто Ленон бе? Златни деца има за поефтино од него...Првичниот го постирав на почеток, сега малце неприсебно можеби со валјд карта сменив пар играчи..
![]()
Ќе игра бе..мајнд гејмс им правите на Пулците сигурноРуни многу веројатно нема да игра, ама држи си го во игра ако очекуваш Јагиелка да фаќа клин шит![]()
Па ја се водам по логиката "Мора да му тргне, еве само што не му тргнало", демек сега "new year new me" mode ќе почне Ленон и ќе си нафрла кон ЛукакуЗашто Ленон бе? Златни деца има за поефтино од него...