Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Пјулис сега го пуштил Лескот во игра, кога го ставив на клупа :kuracc:

Толку од Марез
Го чукнаа на почетокот од мечот, најверојатно затоа испадна. Иначе не беше лош уопште, плус даде гол како што кажав, ама му го поништија. Он и Клајн ме заебаа денеска и Азар ако не направи ништо до крај. Од другите Вилсон гол, Сања асистенција и клин шит (сеа за сеа) и Силва исто.

Види го овој Заха мртвиот у 55та минута го извадиле а убаво мислев Флечер да го стаам прва постава. Кутињо копилето црвен, Махрез ништо, Хазард губи, Бентеке и Мињоле исто, само Коларов ако донесе некој бод. Да ти ебам денот шугав.
Кого попрво да изногирам мртви им јебам.

Го чукнаа на почетокот од мечот, најверојатно затоа испадна. Иначе не беше лош уопште, плус даде гол како што кажав, ама му го поништија. Он и Клајн ме заебаа денеска и Азар ако не направи ништо до крај. Од другите Вилсон гол, Сања асистенција и клин шит (сеа за сеа) и Силва исто.

Па реков ќе го избаксузирате.
34 (-4) од 8 играчи. Азар капитен, ништо.

Па реков ќе го избаксузирате.
34 (-4) од 8 играчи. Азар капитен, ништо.
Од старт го имам јас во тим бе, само првите 2 кола на клупа седеше. :D

Иначе мене Силва ми е капитен, па едно голче од него сеа топ ќе дојде. :P

Од старт го имам јас во тим бе, само првите 2 кола на клупа седеше. :D

Иначе мене Силва ми е капитен, па едно голче од него сеа топ ќе дојде. :P

Ееее па што сакаш повеќе.
Јас константо... веќе 4то коло по ред само 2(4) поени од капитенот

16 поени од 9 играчи. :LOL:

едит-10 биле :lolzz:

КУТИЊО МАМИЧЕТО У ПИЧКА ДА ТИ ГО ЕБАМ ДЕТИШТЕ ЕДНО НЕСПОСОБНО. ДА ТИ ЕБАМ СВЕ РЕТАРДИРАНО. НЕПОСТОЕЧКИ ИГРАЧ ПИЧКА ТИ МАТЕР ОДМА ЛЕТАШ ОД ЕКИПА У ПОНЕДЕЛНИК ДА ТИ СЕ НАЕБАМ У ТОА ПРЕЦЕНЕТОТО ПЕТЛЕ СМРДЛИВО.

Брат, ај ти подобро ги владееш пцовкиве. Опцуј ги еднаш и Борнмут

Клајн ми еба мамката денеска. Ама имаше 3 клин шита па ајде простено му е.

100 мајки ми ебаа Ливерпул денеска све да им ебам мртво. И на Челзи мртва мајка да им ебам. Само Коларов и Кун донесоа некој бод.

100 мајки ми ебаа Ливерпул денеска све да им ебам мртво. И на Челзи мртва мајка да им ебам. Само Коларов и Кун донесоа некој бод.

Ти ептен лош, штом си задоволен од 2та поена на Кун

33 бода и уште Мартин од Норич утре ми игра.
Окс ќе ми влезе од клупа место Озил, се надевам на уште некое поенче од бонуси од него и евентуално од Педро кој ми е капитен и секако бонус од Вилсон :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom