Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го чукнаа на почетокот од мечот, најверојатно затоа испадна. Иначе не беше лош уопште, плус даде гол како што кажав, ама му го поништија. Он и Клајн ме заебаа денеска и Азар ако не направи ништо до крај. Од другите Вилсон гол, Сања асистенција и клин шит (сеа за сеа) и Силва исто.Толку од Марез
Го чукнаа на почетокот од мечот, најверојатно затоа испадна. Иначе не беше лош уопште, плус даде гол како што кажав, ама му го поништија. Он и Клајн ме заебаа денеска и Азар ако не направи ништо до крај. Од другите Вилсон гол, Сања асистенција и клин шит (сеа за сеа) и Силва исто.
Од старт го имам јас во тим бе, само првите 2 кола на клупа седеше.Па реков ќе го избаксузирате.
34 (-4) од 8 играчи. Азар капитен, ништо.

Од старт го имам јас во тим бе, само првите 2 кола на клупа седеше.
Иначе мене Силва ми е капитен, па едно голче од него сеа топ ќе дојде.![]()
КУТИЊО МАМИЧЕТО У ПИЧКА ДА ТИ ГО ЕБАМ ДЕТИШТЕ ЕДНО НЕСПОСОБНО. ДА ТИ ЕБАМ СВЕ РЕТАРДИРАНО. НЕПОСТОЕЧКИ ИГРАЧ ПИЧКА ТИ МАТЕР ОДМА ЛЕТАШ ОД ЕКИПА У ПОНЕДЕЛНИК ДА ТИ СЕ НАЕБАМ У ТОА ПРЕЦЕНЕТОТО ПЕТЛЕ СМРДЛИВО.
Пер ти си за пцуење тука, што кур очекуваш од Бронумнт?Брат, ај ти подобро ги владееш пцовкиве. Опцуј ги еднаш и Борнмут
Пер ти си за пцуење тука, што кур очекуваш од Бронумнт?
100 мајки ми ебаа Ливерпул денеска све да им ебам мртво. И на Челзи мртва мајка да им ебам. Само Коларов и Кун донесоа некој бод.