Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Е мислиш го утепале.. 7 му беше, така да очекувано со оглед на повредата. :)
Абе јас само искоментирав дека е мизерија и не покажува ништо, се надоврзав :D[DOUBLEPOST=1440348370][/DOUBLEPOST]Ти што очекуваше, 5.3? :D

Абе јас само искоментирав дека е мизерија и не покажува ништо, се надоврзав :D[DOUBLEPOST=1440348370][/DOUBLEPOST]Ти што очекуваше, 5.3? :D
Па по твојот комантар мизерија помислив барем на 6.5. :D

Знаете во кој момент се менуваат цените на играчите? Може да се сменат во сред коло, или има некој точен саат во Понеделник?

Знаете во кој момент се менуваат цените на играчите? Може да се сменат во сред коло, или има некој точен саат во Понеделник?
Сред коло бре. Берахино вчера беше 6.5, денеска откако не беше во првиот тим му падна цената на 6.4 :)

Го мењам Хатон со Лајун зошто првиов не играше до сеа, а Лајун демек стандарден во Вотфорд и види чудо, Лајун сеа не игра, да ти ебам фантазито да ти ебам...
Пак со 10 играчи колово, аман више...

Мораше да се искористи вајлдкарта...[DOUBLEPOST=1440350907][/DOUBLEPOST]upload_2015-8-23_19-28-8.png

Подобро тимче никад не сум имал :D

браво,али глеам сите си ги искористил и bench boost,triple captain и all-out attack :D предноста што ја направи сега,во наредните кола ке ја изгубиш... требаше попаметно да изиграш со овие
Abe air vidov samo od triple captain,na drugite 2 dzokera nisto ne dobiv taka da isto mi se faka...

Не знаев дека има free transfers после некое време. Јас пошто го направив тимот на брзинка првиот пат пред да одам на одмор и морав да правам измени после и џабе дадов 14-15 бода после тоа за трансфери :facepalm:

Еве сега се запознавам и со овие triple captain, bench boost...

A, вајлдкартата како се користи?

28 поени, 6 играчи не ми играа :pos:
Уште наредно коло и после пуца вајлдкард :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom