Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
6.9Колку му е? Го продадов на време у пизду матер.Ама Куман ми го тури со Тадиќ. Ако влезе Саутемптон во Лига Европа го вадам србинот од тим.
![]()
Е мислиш го утепале.. 7 му беше, така да очекувано со оглед на повредата.

Абе јас само искоментирав дека е мизерија и не покажува ништо, се надоврзавЕ мислиш го утепале.. 7 му беше, така да очекувано со оглед на повредата.![]()
[DOUBLEPOST=1440348370][/DOUBLEPOST]Ти што очекуваше, 5.3? 
Па по твојот комантар мизерија помислив барем на 6.5.Абе јас само искоментирав дека е мизерија и не покажува ништо, се надоврзав[DOUBLEPOST=1440348370][/DOUBLEPOST]Ти што очекуваше, 5.3?
![]()

Сред коло бре. Берахино вчера беше 6.5, денеска откако не беше во првиот тим му падна цената на 6.4Знаете во кој момент се менуваат цените на играчите? Може да се сменат во сред коло, или има некој точен саат во Понеделник?

Лaјун би требaлo дa гo изгуби местoтo вo стaртнaтa пoстaвa, или вo нaјмaлa рaкa дa гo врaтaт вo дефaнзивa.
Abe air vidov samo od triple captain,na drugite 2 dzokera nisto ne dobiv taka da isto mi se faka...браво,али глеам сите си ги искористил и bench boost,triple captain и all-out attackпредноста што ја направи сега,во наредните кола ке ја изгубиш... требаше попаметно да изиграш со овие

И јас истоСе да му ебам на овој Крул, 11 поени сега најде колово да ми носи![]()