Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
9 гола, клин шит и 3 поена бонус :D

Јас убедливо најслаб изгледа сум колово. Башка 1 поен више му одземаа на Куртоа. Ако не му го вратат до понеделник ќе ги спамирам со мејлови :D

12 поени,а ми останаа уште Озил,Ајб,Чех,Ворд-Проус,Клајн,Агуеро.
За Хупер и пред се Трипиер мислам дека гадно се заебав.Ако игра овој вториов редовно,добро ќе е,но ако не тогаш ќе морам да го менувам.

11 поени, слабо. Но утре и понеделник ми игра пола тим. Само криво ми е што го играв Морган пред Ричардс, ќе си имав +6 поени.

Само од Марез и Ричардс ќе имав повеќе од што имам вкупно од сите до сеа. А и двајцата ми се на клупа.:facepalm: Да се надеваме оти бар еден од Хендерсон, Клајн, Тадиќ и Берахино нема да игра. xD

Уууууууууу високо целам, одлично за прв ден. Ајде утре Бентеке, Кутињо и Митровиќ една доминација и чао. Мињоле ќе ти ебам грбавиот нос, мисли што праиш. Исто и ти Кошчиелни ушлар еден.

ова што беше за селектирање на тродупли поени од капитен и останатите опции кои беа таму, се користи еднаш во текот на полу-сезона или за секое коло може да се искористи? не го разбрав баш :)

ова што беше за селектирање на тродупли поени од капитен и останатите опции кои беа таму, се користи еднаш во текот на полу-сезона или за секое коло може да се искористи? не го разбрав баш :)

Еднаш во сезона.[DOUBLEPOST=1439076203][/DOUBLEPOST]
Уууууууууу високо целам, одлично за прв ден. Ајде утре Бентеке, Кутињо и Митровиќ една доминација и чао. Мињоле ќе ти ебам грбавиот нос, мисли што праиш. Исто и ти Кошчиелни ушлар еден.

Зашто не одиш на сигурно ?

sdfsdf.png

Ако зачкрипи нешто тука е Азар да влезе во игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom