Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бем ли га, не знам измена дали прв Тадиќ да биде или Дан?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    61,5 KB · Прегледи: 28
А што ќе ти е Кујате у тим ? :D
Не знам брат, еднаш бев у брзање и немав пристап до нет цел викенд и му дадов пасворд на Рики демек да ми помогне, тој матер ми еба на составот. Олсон ми беше у тим до пред колово, сеа го сменив :D

Не знам брат, еднаш бев у брзање и немав пристап до нет цел викенд и му дадов пасворд на Рики демек да ми помогне, тој матер ми еба на составот. Олсон ми беше у тим до пред колово, сеа го сменив :D
Вади го Кујате арно ти кажаа. Му се погоди, даде 2-3 гола, ама Тадиќ има полесен меч, а и Саутемптон фатија добра форма пред паузава. :)

Него што е попаметно, Дармијан или Колман у прв тим? Се мислам кој од овие на клупа да оставам

Вади го Кујате арно ти кажаа. Му се погоди, даде 2-3 гола, ама Тадиќ има полесен меч, а и Саутемптон фатија добра форма пред паузава. :)
Дан да го мењам со Кресвел?
Ќе игра ли тој мисирот?

Дан да го мењам со Кресвел?
Ќе игра ли тој мисирот?

Ако мислиш дека би ти донел повеќе поени Кресвел остај го него, ако не игра автоматски ќе ти влезе Дан :ROFLMAO: Е сеа ваљда не си баксуз па Кресвел да влезе у игра у 80-та минута :D

Ако мислиш дека би ти донел повеќе поени Кресвел остај го него, ако не игра автоматски ќе ти влезе Дан :ROFLMAO: Е сеа ваљда не си баксуз па Кресвел да влезе у игра у 80-та минута :D
Едно 5-6 пати ми се има случено сезонава ако не и повеќе, за ми влагаат играчи во 80та или да излагаат повредени во 11та минута, матер им :D

Ајдеее јебем ти Коларов, сеа Муниеса треба да стартува а гревот не ни игра му ебам стомајки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom