Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Аи јебем ти ВБА, и ја го остаив Махрез на клупа. Али тоа е, некад мораше да примат поише од еден гол дома овие на Пјулис. Нормално дека Махрез ќе биде тој што ќе ги избуши. Не ми е криво искрено пошто сто пати да бирав, сто пати ќе го оставев на клупа.

Го сменив Варди за Игало колово и Игало 2 гола даде, среќа и Варди еден даде иначе ќе се откажев од играва.

32 поени денес ми остануваат уште Стоунс, Лукаку, Пеле и Синклер за утре..

Го спремав Озил една недела да го убацам у тим, и вчера у 4 саат пред легнување ми текна дека не направив трансфер, и со цел памет Мане го лупнав место него, демек против Борнмут дома па ќе се распуца, и нормално Озил 2 асистенции прави.. А овој Коларов бе, кој ти курац бе тебе, кај избега клин-шит од Сити, уште се нафаќа пенал да шутира и го утиња :facepalm:

57 досега без бонуси. Уште Лукаку и Баркли против Сандерленд. Се надевам ќе постигнат нешто повеќе од 2 поени.

Аххх ќе си каснам од курот, ги оставив на клупа и Игало и Каткарт. А цело време се мислев кој од Игало, Пеле, Варди и Хазард да ми седи на клупа и по совет од друг него го оставив на клупа. На Хазард му ја ебав кариерата откога го земав во тим, само затоа не го продавам.

Аххх ќе си каснам од курот, ги оставив на клупа и Игало и Каткарт. А цело време се мислев кој од Игало, Пеле, Варди и Хазард да ми седи на клупа и по совет од друг него го оставив на клупа. На Хазард му ја ебав кариерата откога го земав во тим, само затоа не го продавам.

Oд првo кoлo гo имaш?

Ја и Мурињо, тие сме оваа сезона утепаните.
Коларов капитен, а во составот Туре, Марез, Белерин, Јанмат, Озил, Варди.

Неможам да проверам како стојам со бодови ама ги имам у прва постава Марез, Игало, Каткарт, Монреал, КДБ капитен така да солидни бодови би требало да имам :motorce:
56 без бонуси и Тоби треба да доигра .

Последно уредено:
Aј бе нека си ебе мајката играва, ептен ме нервира ова кога ќе ми останат поени на клупа.... Поарно нека ти даат 11 играчи да си биреш само и у курац.

Aј бе нека си ебе мајката играва, ептен ме нервира ова кога ќе ми останат поени на клупа.... Поарно нека ти даат 11 играчи да си биреш само и у курац.

Тие штo ти се нa клупa немa дa ги oдбереш и пaк истo ти се фaќa[DOUBLEPOST=1446313098][/DOUBLEPOST]Тaкa беше нa Јaху пред некoјa гoдинa. Без резерви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom