Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Среден ред: Mirallas, Blind, Henderson = 6, а на клупа Ki Sung-yueng = 6 :(

79че. Боаз Факинг Мајхил 17 поени, wuut wuut wuut.

Да не го оставев Ван Анхолт на клупа, моментално највише поени у свет ќе имав со 68, 3 повеќе од актуелниот. Иначе сега имам 61, ќе видиме што ќе биде до крај на колото.

Да не го оставев Ван Анхолт на клупа, моментално највише поени у свет ќе имав со 68, 3 повеќе од актуелниот. Иначе сега имам 61, ќе видиме што ќе биде до крај на колото.
Најмногу на земјава ке имаше ти со 68, јас дека на Марс живеам со 71 поен, најмногу на Марс ќе имав :D

Абе бегај ептен ретардирани одлуки праам кога ги имам сите спремни играчи, Ван анхолт и Панти на клупа Бертран и Стоунс прва со по 1 бодче ...
Среќа Агеро ми е капитен и Јанг 60бода за сеа .. Би требало да имам над 80 ако Санчез,Жиру и Белерин напраат нешо утре .

68 поени уште Кутињо, Казорла и Санчез.

Абе бегај ептен ретардирани одлуки праам кога ги имам сите спремни играчи, Ван анхолт и Панти на клупа Бертран и Стоунс прва со по 1 бодче ...
Среќа Агеро ми е капитен и Јанг 60бода за сеа .. Би требало да имам над 80 ако Санчез,Жиру и Белерин напраат нешо утре .

Не се жали бе, не се жали :D

Тоа е најдобриот од вчера. Најдобриот за денес претпоставувам стотка ќе надмине.

Инаку и мене ми е Ван Анхолт на клупа. Среќа Агуеро ми е капитен, па ќе бидам прв меѓу тие што го немаат Агуеро, а последен меѓу тие што го имаат :D

80 имам без Озил и Санчез

Ама нема врска стави го Тери ако е ефтин би требало да игра само што не знам колку би можел да очекуваш од него 1 гол у цела сезона.

Трет стрелец ви е сезонава :D

Еднaш не знaев дa гo oдигрaм Вaн Анхoлт кaкo штo требa. А дoлгo време гo имaм.
Мoренo сo бoд ми е вo игрa. Меѓу нив двaјцa ми беше дилемaтa.

Битнo oд денес, сaмo aсистенцијaтa нa Крул.[DOUBLEPOST=1431805465][/DOUBLEPOST]Аaaa дa, гo прoдaдoв Лукaку.
Сaмo aкo не дaде Жиру 2 гoлa.......

Ај еден пост за крај.

Во поени далеку послаба сезона од ланската, но на ранк доста подобро.
Дали се должи на слабите играчи кои играа годинава во ПЛ, или слабите играчи во ФПЛ не знам :D
15то место во Кајгана лига, 2ро место во Х2Х. Долго време поминав на врвот во Х2Х, но последните неколку кола немав среќа.

Во последното коло успеав да влезам меѓу последните во топ 100 000 на оверал (99 472 место), само благодарение на моите знаења и трансферот кој го направив во последно коло (Сисоко ИН Бојд АУТ :cool:).

Се читаме наредната сезона. Повторно сезона без Бејл во ФПЛ :D

Ко за моја прва сезона мислам дека ок поминав, 1886 поени, ама дури при крајот сфатив што треба да правам :D Првата wildcard ја искористив во второ коло мислам и тоа беше најголемата грешка :D

Јaс првa сезoнa вo втoрo кoлo дaдoв 64 пoени зa трaнсфери :pos:

Back
На врв Bottom