Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
35pts ова коло, слабо, овие Јунајтед нема коло а да не примат гол, ќе мора Рафаел да го мењам, над 2 поени ми нема донесено од кога го купив.
Тевез само 22 минути одиграл, колку за 1 поен. Тапа коло за мене.

Катастрофа 25 бода. Овој Манчини нездрав е... Тевез капитен ми е а он го пушта само 20 минути :facepalm: Да останам у топ 30 би било одлично.

Катастрофа 25 бода. Овој Манчини нездрав е... Тевез капитен ми е а он го пушта само 20 минути :facepalm: Да останам у топ 30 би било одлично.

Па не му се јави да му кажеш дека ти е капитен за колово?

Па не му се јави да му кажеш дека ти е капитен за колово?
Не. Сметав дека и он е доволно паметен самиот да процени кој треба да игра после минатион натпревар во ЕПЛ и изданието на Џеко против Реал.

34, капитен ми беше Јагиелка со цел клин шит да извади 12ка да зеам, они у 90та гол примија :facepalm:

35pts ова коло, слабо, овие Јунајтед нема коло а да не примат гол, ќе мора Рафаел да го мењам, над 2 поени ми нема донесено од кога го купив.
Тевез само 22 минути одиграл, колку за 1 поен. Тапа коло за мене.
Да не изгуби во х2х? Доста ми дишеш зад врат:icon_mrgr:
Јас 64, Дефо и Бејл:свиркам:

Да не изгуби во х2х? Доста ми дишеш зад врат:icon_mrgr:
Јас 64, Дефо и Бејл:свиркам:

Ќе паднеш сега од првата позиција...
Горе-доле, составите ни се исти...но време му е на РВП да се распуца :D Чу те патошем :D

Ќе паднеш сега од првата позиција...
Горе-доле, составите ни се исти...но време му е на РВП да се распуца :D Чу те патошем :D
Ептен заостануваш ти. Иначе наредно коло ќе грми. Сите 11 играчи ми играат на домашен терен:icon_mrgr:
Фино ќе биде никој да не одмара и сите да играат во први 11.

Aj влезам да проверам што се дешава кај мене, од трето коло ја неам посетено играта. :D
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 16:13 ---
Видич си седи прв тим, а повреден цел месец, Кагава и Кабаје исто така. :D Руни си седи на клупа, го извадив оти се повреди со Фулам. Папис Сисе се на се 1 гол има дадено. Екселент. :D

Судејќи по просекот, одлично сум поминал колово - 68. Одбраната толку поени никогаш ми нема донесено (Шокроус и Пер по 8, Кол 6 поени), а и капитенот сум го потрефил овој пат - Џермејн Дефо ! :)

После очајните изданија го заменив Ба со Флечер. Е, ако оваа вечер не се распука Флечер против КПР, значи јас сум голем баксуз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom