Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Де Геа не ми брани, катастрофа, ја искористив вајлд картата и направив неколку измени, катастрофа, срам ми е да си кажам поените :oops:
Не се грижи сите се катастрофа после користење на вајлд-картата

Како успеа во вакво коло да добиеш малку поени?

Заради вашиот тренер малку поени добивме, Мата 2, Кејхил 1
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 20:02 ---
Не се грижи сите се катастрофа после користење на вајлд-картата

Подолски го продадов кој имаше денес асистенција и гол а го купив Јелавич
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 20:04 ---
6 играчи, 14 поени :pos:
Двајца од тие не играат, ама и клупата не е нешто подобра :ROFLMAO:

Шо се жалам па јас со 35 поени, ти стварно катастрофа си бил :pos:

Шо е со рвп бе брааааааааа...
2 кола по ред ми е капитен и ништо не прави, никако да ми текне суарез да го ставам капитен...
Не е лошо колово толку 58 поени од сите играчи, сеа и бонуси кога ќе стават 60+ таманка :D
Иначе Мертезакер и Казорла :cuc:

Добро коло за мене. 58 бода и утре уште Рид Нолан и Сидвел. Тевез ме извади со 32 бода.Да играше Иванович и Мата да имаше поголема минутажа веројатно ќе имав повеќе бодови но тоа е...

55 поени, уште Јаскелаинен и МекКартни треба да ми играат
Се надевам дека нема да примат гол Вест Хем :)

Инаку ми пропаднаа 100 000£...хихи :D
Од страв да не му падне цената на Фелаини, побрзав да го сменам со Мичу...кога гледам денес на Фелаини му се качила цената (кои биле будалите што го купувале) :D
Инаку после суспензијата на Фелаини, Евертон имаат тешки натпревари, па затоа се одлучив да го продадам :) Како и да е, доста заработив на него (6.9 го купив, 7.6 вредеше, 7.2 го продадов)

19 :tapp:
Јаскелаинен-понеделник
Ивановиќ 0
Беинс 1
МекOли 0
О`Брајан-понеделник
Фелаини 4
Мата капитен 2
Нолан - понеделник
Ван Перси 2
Бербатов-денес
Суарез 10

Измени:
1. Бритон 1
2. Панчон 10
3. Берд суспендиран

Го имав Јелавиќ предминатото коло го сменив постигна гол,
го купив Лонг на негово место и минатото коло од Лонг 2,
го продадов Лонг за ова коло го купив Бербатов, Лонг вчера постигна гол и направи асистенција...
Значи Бербатов денес 2 треба да има...

А за измените Панчон 10 (и плус бонус) а мене втора измена :tapp:. Иако не играа ниту Ивановиќ ниту МекОли нема да ми ја направи втората измена поради мин 3 дефанзифци :mad:
Кај па сега овој Панчон гол и асистенција...

За наредно коло направив многу измени, ќе видиме дали ќе се исплати.
Морав Беинс да го продадам, неколку кола нон-стоп примат Евертон а нема ни асистенција ни гол (само автогол и некое поенче бонус)
За наредно коло го земав Рафаел, мора Манчестер да не примат гол од КПР после одма го продавам :)
Ги продадов и Бритон, Фелаини и Бербатов за Мичу, Стерлинг и Тевез...:D

Мизерни 25 бода од вчера од 9 играчи :unsure:

Ивановиќ ќе ми го замени со Флечер, а тој денеска 1 гол 1 асистенција + бонуси = 12 поени.
Сега за сега 60 поени, без тие 12 поени од Флечер, утре уште останува Nolan/Reid да одиграат.. може 80 поени ќе се има, кој знае. Одлична рунда после долго време.

За мене добро би било утре Јаскелаинен да одржи clean sheet и еден гол со глава да даде :D

Солидни 68 од 9 играчи. Сепак треба неколку измени да се направат во составот:)

За мене добро би било утре Јаскелаинен да одржи clean sheet и еден гол со глава да даде :D

Авто ? :D

8_88 Ете ти 2 од Бербатов :D

Инаку само 5 поена ќарив од бонусите
....како не го ставив Тевез капитен...се двоумев од напаѓачите кој да биде, и најлошата варијанта ја одбрав :(

Ја па клин шит од Хангеланд очекував :pos:
53 со се бонуси, уште Нолан утре.

Голманот + тројца одбрана = 5 бода....шта реќи
34 поена досега, фала на Суарез и на Мичу, утре чекам чудо од Крауч, Нолан и Етерингтон да стасам барем до 50 колово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom