Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
55, се движам нагоре после вајлд картата :D

Мислам дека ве решив сите ова коло. 69 поена сосе бонуси :)
The-Office-Kevin-counting-69-e1317987492713.jpg

На овој Ба ко да не му се игра више во Њукасл, ќе си земам нов напаѓач, еве на Берба му тргна во Фулам, негов стил играат.

Го имав Бербатов во тим пред 3 кола, повреден беше. Го имав Фелаини исто и он. Го имав Чичарито, Велбек добиваше шанса повеќе. Искористив вајлд карта и изгубив точно 80 поени од овие тројца, да не спомнувам дека со новите играчи одвај 35 поени колово. :facepalm:

Колку ли било трагично колово кога јас со 47 поена успеав во сити лиги да се искачам нагоре за неколку места и во сите хед ту хед да тепам....
И шо е со РвП работава??? Тоа жолтиот извичник ми стои, да не се повредил нешто?

На овој Ба ко да не му се игра више во Њукасл, ќе си земам нов напаѓач, еве на Берба му тргна во Фулам, негов стил играат.
Го шитнав Ба, го земав Суарез.
Сите шо го имате Суарез, продајте си го, поен сеа нема да земе.:D

Колку ли било трагично колово кога јас со 47 поена успеав во сити лиги да се искачам нагоре за неколку места и во сите хед ту хед да тепам....
И шо е со РвП работава??? Тоа жолтиот извичник ми стои, да не се повредил нешто?

Повреден е нешто....
Читам немало да игра против Германија

Фергусон го повлече, не е повреден батали тоа финтава на стариот е постара од Библијата, што ќе им е да игра на пријателска и тоа на Холандија. :) И Еванс и РвП и Руни и Рафаел се повлечени а ништо не им е.

• Foster (Doubtful)
  • Skrtel (Doubtful)
  • Lennon (Doubtful)
  • Ba (Doubtful)
  • Van Persie (Doubtful)
  • Fletcher (Doubtful)
  • McCarthy (Injured)
  • :pos: wild card? yes please

64 собрав а на клупа Нолан со 11 и уште еден одбрамбен со 6. О туго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom