Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
40 од 10 играчи и за утре Бен Арфа. Да пркнам и јас малце сред овој хаос, да излезам од зоната за опстанок. :D

30 поени од 9 играчи McCartney на клупа :confused: ми останаа уште Ламберт и БА да изиграат.

Пак јаки трансфери напраив ја, Ленон и Дефо мислев Тотенхем ќе се распуца вчера. :facepalm:
Фелаини како и сите така и мене ме извади, другите се тапа. 27 поени за сеа, на крај 30 и нешто ќе ми се соберат макс. Тапа.

44 поени.
Се надевам дека со бонуси ќе стигнам до 50 :)

24 поени :sleep: .. а просекот е 25 поени, тоа е успешно водење на тимот.:cool:
Уште McAuley ми игра денеска, плус 2-3 поени, и толку ќе е.
Бедно.

Моментот кога капитенот на fantasy тимот ти е најдобриот играч во омилениот клуб и те вади од лајна во fantasy со 18 поени, истовремено поразувајќи фан на manure во H2H лигата :rolleyes:

52 поени, одлично :icon_mrgr:

47 поени. Not bad за тимов што морав 3 пати да го сменам заради повреди и not bad за тим без клупа а играчи како Босингва,Сандро и Шокрос во прв тим (не дека се лоши али не се баш за во фантази),иако Босигнва асистираше денеска.

47 поени. Not bad за тимов што морав 3 пати да го сменам заради повреди и not bad за тим без клупа а играчи како Босингва,Сандро и Шокрос во прв тим (не дека се лоши али не се баш за во фантази),иако Босигнва асистираше денеска.
Баш е супер Шоукрос за fantasy, можеш да си го играш комотно кога Стоук играат дома и ќе си лапаш поени од 90 мин + clean sheet. Е сега на гости друго чаре ќе си бараш :D

Да не ти се веруе...
Од 19 поени од 7 играчи стигнав до 39 поени и вечерва уште фонте да изигра добро и супер ќе биде :)

Некој совет ако има некој. Стивен Тејлор од Њукасл се мислам да го ставам на местото на Вермален. Добар потег? У одбраната исто така ги имам Бејнс, Иванович, Лескот и Мекаули. Првите двајца не ги мењам за жива глава, Лескот само што го стаив па исто не планирам да го мењам, а за Мекаули не сум сигурен...

Земи го Тејлор...и јас го меркам :)
Немаат тежок распоред Њукасл, и може да се очекуваат поени од clean sheet
Место Лескот, Рафел :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom