Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
КАТА-СТРОФА
Од кога искористив вајлд кард бел ден не видов
21 поен :facepalm: :tapp:
--- надополнето: 23 септември 2012 во 19:27 ---
Уствари грешка 23 (ова прави огромна разлика.. )

Уште едно добро коло(62 поени), ама на клупа ми останаа Нолан 7 и Јагиелка 6:mad:

Добро коло за мене. Бербатов 8, Дефо како капитен 12, Рамирез 5, Нолан 7, Иванович 6. Другите сите по 1-2 поена, а Бејнс на клупа :tapp:

Вкупно 47.

53 поени ова коло, да не заебеа Мичу и Даер ќе имав сигурно над 60.. но и овака е одлично, во неколку лиги сум во Топ 5, меѓу тие и кајгана.

Можев минимум 70 да имам ама глуп сум јебига. 53 поени иначе, Лескот, Ба и Бен Арфа ме извадија. На клупа ми се незнам по кој пат кажувам на темава Фелаини и Јагиелка. :tapp:

ова коло 60 поени.. заборајв да ги сменам Суарез и Мику капитен ми остана :/

^ И + Тејлор на клупа :D

Аууу овој прво место на колово, растурил...

Очекував некаде 40, но тргнала работата па до 51 стигнав... :D
Конечно и победа во Head to Head (уште немаат апдејт отидено на лигата) :)

dragonsky
И јас откако ја искористив вајлдкартата едвај до 20 поена стигав...некој малер иде со неа :D
2 кола се нервирав со нив, па искористив уште една (ефтино, -20 поена) и сеа добри се...за две кола, две 50ки :D

Најуспешно коло од сега, 77 поени. Рафаел, Ешли Кол, Бен Арфа, Фелаини, Берба, Флечер ... :гик:

Бајаги трансфери направив пред ова коло и сега ми фаќа око тимот, промени многу многу во иднина нема да има.

Криво ми е што Mark Halsey од МанУтд не си го ставив во тим, има 30 поени. Па уште капитен да ми беше, мхх, мхх.
Мене па на клупа ми беше со Валенсија и Еванс :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom