Еднаш (не сметајќи ја онаа во Јануари)Колку пати се користи валјд картата ? Колово ја искористив ...оти едвај 10 поене ќе имав![]()
Ок фала многу ...Сменив 7 трансфери...Ама коло по коло т.е по еден трансфер на едно коло ќе пробам поголем % од играчите да си ги вратамЕднаш (не сметајќи ја онаа во Јануари)
До утре до 12:30, колку сакаш трансфери прави
...после тоа повторно по старо, -4 поена за трансфер![]()
Јас уште во саботата се избрзав и го купив на другиот профил, и го ставив капитенОк фала многу ...Сменив 7 трансфери...Ама коло по коло т.е по еден трансфер на едно коло ќе пробам поголем % од играчите да си ги вратамИначе пишав и у фан клубот на Њукасл , ќе пишам и тука...дали Сисе ќе игра утре? не за друго го планирам за капитен колово
Составот :Фостер,Сантон,Агер,Асоу-Екото,Харте,Морисон,Тарабт,Ларсон,Бејл,Сисе и Ле Фондре ....Резерви НЕМАМ ,т.е имам ама не се у комбинација колово
![]()
И јас ќе го оставам капитен, па што сака нека еЈас уште во саботата се избрзав и го купив на другиот профил, и го ставив капитен
Од Фантази му даваат 75% дека ќе игра.
На еден друг сајт читам бил болен и вели Start Date - 03/03/13 End Date - 08/03/13
Така што, да се надеваме дека ќе игра
Ќе го оставам капитен, па што биде нека биде![]()
Браво бе Рики, топ 10 000 фатиМислам дека сум еден од најдобрите играчи у светов неделава. 57 поени без бонуси. Хајлајтсите ми беа на Ливерпул - Тотенхем, 12 од Вертонген, 8 од Бејл, 4 од Енрике и 18 од капитенот Суарез, се на се најдобрите поединци на теренот. Нормално за победа на Ливерпул ќе дадев да ми земат 60 поени од фантазиво, али подобро не можеше да заврши утакмицава![]()