Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слаба фантази недела за мене, во сите лиги

49 поена, уште Забалета кој мора да извади клин шит за да победам во хед ту хед

Втор пат 69 поени :icon_lol:

Уште Забалета утре.

Колку пати се користи валјд картата ? Колово ја искористив ...оти едвај 10 поене ќе имав :)

Колку пати се користи валјд картата ? Колово ја искористив ...оти едвај 10 поене ќе имав :)

Еднаш (не сметајќи ја онаа во Јануари)
До утре до 12:30, колку сакаш трансфери прави
...после тоа повторно по старо, -4 поена за трансфер :)

Еднаш (не сметајќи ја онаа во Јануари)
До утре до 12:30, колку сакаш трансфери прави
...после тоа повторно по старо, -4 поена за трансфер :)
Ок фала многу ...Сменив 7 трансфери...Ама коло по коло т.е по еден трансфер на едно коло ќе пробам поголем % од играчите да си ги вратам :) Иначе пишав и у фан клубот на Њукасл , ќе пишам и тука...дали Сисе ќе игра утре? не за друго го планирам за капитен колово :D Составот :Фостер,Сантон,Агер,Асоу-Екото,Харте,Морисон,Тарабт,Ларсон,Бејл,Сисе и Ле Фондре ....Резерви НЕМАМ ,т.е имам ама не се у комбинација колово:D

Ок фала многу ...Сменив 7 трансфери...Ама коло по коло т.е по еден трансфер на едно коло ќе пробам поголем % од играчите да си ги вратам :) Иначе пишав и у фан клубот на Њукасл , ќе пишам и тука...дали Сисе ќе игра утре? не за друго го планирам за капитен колово :D Составот :Фостер,Сантон,Агер,Асоу-Екото,Харте,Морисон,Тарабт,Ларсон,Бејл,Сисе и Ле Фондре ....Резерви НЕМАМ ,т.е имам ама не се у комбинација колово:D

Јас уште во саботата се избрзав и го купив на другиот профил, и го ставив капитен
Од Фантази му даваат 75% дека ќе игра.
На еден друг сајт читам бил болен и вели Start Date - 03/03/13 End Date - 08/03/13
Така што, да се надеваме дека ќе игра

Ќе го оставам капитен, па што биде нека биде :)

Јас уште во саботата се избрзав и го купив на другиот профил, и го ставив капитен
Од Фантази му даваат 75% дека ќе игра.
На еден друг сајт читам бил болен и вели Start Date - 03/03/13 End Date - 08/03/13
Така што, да се надеваме дека ќе игра

Ќе го оставам капитен, па што биде нека биде :)

И јас ќе го оставам капитен, па што сака нека е :) Колово ќе е :facepalm:

Абе не се жалете колово само 6 души ќе ми играат....

Не го играјте Сисе капитен бе, на клупа ќе биде и ќе влезе на 10 минути само да ве заебе :D

Ако по некоја случајност освојам 50 поени колово значи стварно свака ми част :D
--- надополнето: 9 март 2013 во 17:19 ---
Прво пол.-Де Гузман асистенција,Лукаку гол
:vozbud:

Второ пол. Лукаку промашен пенал, Де Гузман автогол

3ow6fu.jpg

Мислам дека сум еден од најдобрите играчи у светов неделава. 57 поени без бонуси. Хајлајтсите ми беа на Ливерпул - Тотенхем, 12 од Вертонген, 8 од Бејл, 4 од Енрике и 18 од капитенот Суарез, се на се најдобрите поединци на теренот. Нормално за победа на Ливерпул ќе дадев да ми земат 60 поени од фантазиво, али подобро не можеше да заврши утакмицава :D

Мислам дека сум еден од најдобрите играчи у светов неделава. 57 поени без бонуси. Хајлајтсите ми беа на Ливерпул - Тотенхем, 12 од Вертонген, 8 од Бејл, 4 од Енрике и 18 од капитенот Суарез, се на се најдобрите поединци на теренот. Нормално за победа на Ливерпул ќе дадев да ми земат 60 поени од фантазиво, али подобро не можеше да заврши утакмицава :D

Браво бе Рики, топ 10 000 фати :)

...42 поена со бонуси, слабо коло за мене :(

Со 8 играчи до 48 поени со се бонуси. Задоволен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom