Заборавив да направам трансфери . Ја искористив опцијата за два трансфера во едно коло во Сериа А и сакав Матри (гол и асистенција) и Ел Шарави или Џеко да ги земам и да ми стартуваат со Бака (како капитен) во нападот. Сега Игуаин ми остана капитен (против Јуве), а и Едер ми е прва постава.
Па во Бундес го продадов минатото коло Алаба и го земав Платенхард од Херта за да имам пари да го земам Чичарито, но тој се повреди во Купот против Вердер исто како и Калу што се повреди во Купот вчера. Дидави е суспендиран. Модест е сакат со нозе, само со глава е добар па сеа не знам кој да земам. Пизаро можеби.
И да си го планирал прва постава секако Рафаел како замена ќе ти ги сметале поените така да [DOUBLEPOST=1455231476][/DOUBLEPOST]Планирам Нејмар да го земам место Роналдо (Бензема да го оставам) за д аможам и Бејл понатаму да го земам место Иско. Барса ќе имаат два натпревари сега па затоа и Арда ќе го оставам иако слабо минутажа добива, а и да добие тешко прави поени.
Jaс овие по 2-3 кола ми се дешава да не ги чепнам и пак имам солидни поени. Ама повеќе Германците и Шпанците ми бегаат, оти обично почнуваат во Петок, а не ми текнува мене да наместам.....ама кога ги имаш пола Баерн и Дортмунд во тим само капитенот може да не ти се погоди...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.