Fantasy Football Games

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Наредно коло Барса паузира , значи нема да се смета одложениот меч со Хихон?
А дали кога ќе се игра одложениот натпревар во февруари ќе влезе во ова коло ?
:confused:
Нaјверoјaтнo ќе влезе вo тoa кoлo кaкo 11ти нaтпревaр.

Би требaлo дa имa известувaње денoвиве
As you probably know, this match has been postponed for February 17th.

It will count as part of round 24, which is scheduled for the weekend before that (starting February 14th).

Plan ahead and make the most of this situation, as Barca's players will play two matches in round 24, but none this weekend!

Staff

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Игрaчи oд Бaрсa?
Сега секако не играат па за наредно коло Суарез го враќам (против Бетис) наместо Бензема (Гамеиро ќе го чувам и наредното коло дома против Еспањол играат. Очекувам да освојуваат бодови Севиља наредните кола. Потоа нормално и Нејмар ќе го вратам таман ќе се опорави од повредата. Планирам без Меси да одам до крај на сезоната, но со Нејмар, Суарез и Роналдо во нападот. Бакамбу на клупа во случај да не игра некој од таа тројка. Е сега во средината ќе ги менувам само Конопљанка и Родригез бидејќи нема да можам да ги имам и двајцата во средината (освен ова коло) доколку ја имам таа тројка во нападот со која што планирам да идам до крај на сезоната. Од јануари и Арда е во игра така да ќе ротирам само во средината. Во дефанзивата не планирам од Барса играчи да земам, скапи се, а знаат голови да примаат, а исто така знае Луси Енрике да го пушти Матје второ пол. колку само еден поен да ти донесе така да планирам само една промена да направам во јануари во дефанзивата и да го земам Карвахал место еден од двајцата стопери од Билбао.
Добар план мислам дека сум направил па ќе видиме дали добро ќе испадне.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
И јас ги потсредив малце тимовите после 100 години. Во Германија и Шпанија направив по 2 трансфера, па отидов -4 поени, во Италија 4, па искористив вајлд карта. Во Германија платив за да имам 4 играчи од еден тим. Моментално тие се од Дортмунд. :D

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Мислам да земам extra free transfer per round , покорисно ми изгледа од extra transfer wildcard.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Бејл повеќе поени ми донесе од Роналдо кој ми е капитен. :D Не дека се жалам и од Роналдо, таман работа. xD

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Дани доминира колово , до сега има 99 поени , Бејл , Роналдо , Орелана и Денис Суарез вкупно 9 гола и 2 асистенции .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Место Витоло да имав рандом деструктивец од Лас Палмас, можда и ќе бев прв.

Уште од прво коло го имам Витоло и редовно ми е стартер, а повеќе од 3 поени ми нема донесено.
0 голови и 0 асистенции. Крило игра и после Криховијак е втор играч во Севиља со најголема минутажа.
Не постои човекот!

Италијанциве пак... Џеко црвен картон, Бонучи автогол :facepalm:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Место Витоло да имав рандом деструктивец од Лас Палмас, можда и ќе бев прв.

Уште од прво коло го имам Витоло и редовно ми е стартер, а повеќе од 3 поени ми нема донесено.
0 голови и 0 асистенции. Крило игра и после Криховијак е втор играч во Севиља со најголема минутажа.
Не постои човекот!

И конечно првите поени од Витоло. :vozbud:
Во 18то коло

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Дадов 4 поени да купам двајца повредени играчи во Сериа А :facepalm:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Дадов 4 поени да купам двајца повредени играчи во Сериа А :facepalm:
Мене па Сориано ми е на клупа со 15 поени освоени, а и Дибала и Иличиќ ми се на клупа а веќе постигнаа по еден гол. Плус го продадов Алекс Сандро за да го земам Евра мислев ќе стартува тој. :rolleyes:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Мене па Сориано ми е на клупа со 15 поени освоени, а и Дибала и Иличиќ ми се на клупа а веќе постигнаа по еден гол. Плус го продадов Алекс Сандро за да го земам Евра мислев ќе стартува тој. :rolleyes:
Бонучи и Џеко за Лулиќ и Манџукиќ. Бонучи го продадов, Евра го оставив :D
Да знаев дека Манџо е повреден веројатно Дибала би го земал.

Ај барем Калиниќ ќе влезе во игра место Манџукиќ. Веќе направи асистенција.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Бонучи и Џеко за Лулиќ и Манџукиќ. Бонучи го продадов, Евра го оставив :D
Да знаев дека Манџо е повреден веројатно Дибала би го земал.

Ај барем Калиниќ ќе влезе во игра место Манџукиќ. Веќе направи асистенција.
Активирав екстра фри трансфер пер раунд за 40 златници ама џабе ми е кога немам осет кој играч да стартувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom