Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Propustija da bidat sampioni. Ne napravija faul na 20sekundi do kraj. Zasluzeno go izedoa kurot adio

Абе пушти ја Цвијиќ да и скрши нога на Аморим ....

Абе пушти ја Цвијиќ да и скрши нога на Аморим ....
И се може другар, скина лигаменти лани, види ја, не се ни познава, како грип да имала а не скинати ACL, напред, назад, шутира, блокира, асистира, најкомплетна ракометарка во моментов.

не ни заслуживме....

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КОЈ КУР БЕ АААААААА ДАЛИ ГО ЗАСЛУЖУВАМЕ ОВА БЕ ААААААААААА ТИ ЕБАМ И СРЕЌА И МАЈКА И СВЕ БЕ ААААААА КАКО БЕ ЛЕЛЕЛЕЛ БЕ АААААААААААААААААААААААААААА

НАЈГОЛЕМА СПОРТСКА НЕСРЕЌА Е НЕОСВОЈУВАЊЕТО НА ПЕХАРОТ ОД СТРАНА НА ЖРК ВАРДАР. ПРЕТЕРАНО МИ Е КРИВО И ПРЕТЕРАНО ЗАСЛУЖИЈА ДА СЕ РАДУВААТ НА ТРОФЕЈ

А АААААААААААААААААААААААААА ПРЕТЕРАНО СУМ И НАНЕРВИРАН И РАЗОЧАРАН И СВЕ У КУРАЦ НЕК СЕ НОСИ ДА МУ ЕАМ МАМАЈКАТА У ПИЧКА БЕ АААААААААААААААА

Sudiite se krivi,trebase da ja isklucat golmankava na Gyor,kako ne im e sram.Krazba na vekot.uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa za kogo za nas

ne e mozno deka vardar ne uspeaa edna barem titula u zenski rakomet da zemat, stvarno tragedija e ali koj im e kriv koga smesni treneri imaa ajmo devojke samo sto znaat i tolku, a i sea glupo ja sitnaa, ne pravea faul u regularen del, imaa 10 sek so igrac poveke tie cekori praat, im se tresea race, ja imaa utakmicava ali toa e, umre i poslednata shansa, klubot se raspaga, gg wp.

Kako mozea be da ne napravat faul na 20 sekundi do kraj. Glupost.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom