Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Da super :) site se dobrodojdeni :) i vaka poveke brakovi ,ajde Makedonci povelete ubavi zeni dobro zarabotuvaat Jack-pot. Ubavi zeni ,dali skandinavki dali rusinki dali od sosedstvoto ne e bitno , bitno dobar sport posilna reprezentacija i mehanicki priliv na naselenie i kesh :) .

Данецов е моментално тренер на полската женска репрезентација. Чудно како се нафатил да биде помошник тренер... како и да е мислам дека е многу позитивен потег. Негде имам прочитано декаполјаците се многу задоволни од неговата работа со полската репрезентација.

Данецов е моментално тренер на полската женска репрезентација. Чудно како се нафатил да биде помошник тренер... како и да е мислам дека е многу позитивен потег. Негде имам прочитано декаполјаците се многу задоволни од неговата работа со полската репрезентација.
Пусти пари што не правет а сигурно за следната сезона и прв тренер

Абе ти мисли си дека ќе е прв помошник, Индира ќе ти биде онака како фигура, и ќе си учи занает од Расмусен.

Со репрезентацијата на Полска на светското во Србија пред 2-3 години освои 4-то место,и ако добро се сеќавам во полуфинале изгубија доста несреќно од домаќинките и он сега демек ќе треба да учи и да биде асистент на Индира што до вчера тренираше деца.Мое мислење дека овој Данецов е донесен да и дише у врат,и у случај на лоша сезона ќе се прави рокада.А со оглед на тоа колку поени ќе имаме во втората група,тешко дека ќе дочекаме Ф4.

Јас мислам Индира е сеуште тука заради јазикот, ќе ја тргнат коа ке научи данецов некој балкански јазик .

jazikot voopsto ne e problem rasmusen dobro zbori angliski a i ke mozat i rakometarkite od francija germanija i spanija podobro da razberat. ambros martin vo gyor zbori isklucivo angliski istoto bese i so jacob vestergard vo oltchim

Тата се вратила на тренинг @leandra
7a21a43c8a14ff459b6218e51cbe961a.jpg

Indira ja izlupa cela Evropa lani i nesrekno izgubi vo polufinale. Indira osvoi liga na shampioni i svetski klubski shampion kako igrac. Ima iskustvo i uspeh a Danecov e nov ,osven 4 to mesto so prosecen tim na Polska vo eden shampionat kade se forsirase domakinot i site sto mu se dopagaa na domakinot ( Crna Gora i Polska tuka) i ne e nekoj uspeh.Posle toj shampionat nikade gi nema Poljakinite, taka da Danecot ke bide samo dobar pomosnik, sto e dobro i taka treba. Indi e nasa i super e samo napred ,Indi gi donese vo 12 najdobri i ovaa sezona, i navivame za final 4 vtor pat po red !

Кое несреќно губење, се избрукаа за сите пари.
Самите ракометарки уште од прошла сезона се незадоволни од Индира, остајте на телевизија што изгледа како да се во бајка

Доста е веќе од приказни ваков е тимот таков е тимот тимот е на рамниште на гер ако не и подобар и ако се продолжи со бламирање како во првата фаза Ф4 нема да видиме и оваа година помалце од титула во ЛШ е катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom