Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Сега сериозно мислење, Цвијиќ има тешки фрустрации од Ѓокиќ. Ја имам на Инстаграм (на фб не прифаќа нели), цело време става слики од пролетново полуфинале, од неа како се радува и Ѓокиќ у позадина, па како ја гради, и извиничници под сликата демек еве што направив. Испоскарана е со 90% од останативе ракометарки од други клубови, непрофесионално се однесува сред натпревар, вреѓа други како да ќе останува во Будуќност цел век. Утре ќе смени клуб ќе треба оние во фаца што ги пцуела да соработува со нив. Разбирам дека е релативно уште дете она, 1990 е родена ама редно е да покаже почит малку и да созрее. Талентот несомнено го има, конституцијата исто така, тоа ни збор. Само да созрее. И да каже чиво е детето, сто посто е на некој ракометар :D
И Ања Андерсен беше отров карактер кој ни Вилбек не можеше да излезе на крај со него, ама почитуваше противник и знаеше ред.

Освен што е силна дали е прецизна за пикер да речеме?

Освен што е силна дали е прецизна за пикер да речеме?
Не гледам многу женски ракомет (освен утакмиците на ЖРК Вардар во ЛШ и чат-пат нешто ако фатам од вториот тим или младинските лиги), плус тук-таму некоја утакмица од континенталниве натпреварувања. Досега сум ја гледал Цвијиќ едно 10-тина пати да речеме и секогаш ми оставала впечаток на најдобар играч на теренот. Не само што е силна, туку е и доста брза за нејзината тежина, да не заборавиме дека на полуфиналето со Вардар стигнуваше насекаде низ теренот да изблокира. Којзнае колку "банани" им залепи на нашиве.
Не дека пратам многу женски ракомет, ама од тоа што сум видел, во моментов нема подобар пикер од нејзе :icon_mrgr:

Сега сериозно мислење, Цвијиќ има тешки фрустрации од Ѓокиќ. Ја имам на Инстаграм (на фб не прифаќа нели), цело време става слики од пролетново полуфинале, од неа како се радува и Ѓокиќ у позадина, па како ја гради, и извиничници под сликата демек еве што направив. Испоскарана е со 90% од останативе ракометарки од други клубови, непрофесионално се однесува сред натпревар, вреѓа други како да ќе останува во Будуќност цел век. Утре ќе смени клуб ќе треба оние во фаца што ги пцуела да соработува со нив. Разбирам дека е релативно уште дете она, 1990 е родена ама редно е да покаже почит малку и да созрее. Талентот несомнено го има, конституцијата исто така, тоа ни збор. Само да созрее. И да каже чиво е детето, сто посто е на некој ракометар :D
И Ања Андерсен беше отров карактер кој ни Вилбек не можеше да излезе на крај со него, ама почитуваше противник и знаеше ред.
Имаш фудбалери, кошаркари, врвни спортисти со егоа набилдани 200, никаква почит, нити па култура имаат, ама па тие најмногу успеваат, реално. Ибра е пример пар екселанс :D
Најбитните карактеристики се да гризеш на терен и да си дрзок, нешто што им фали на гоооолем дел од нашиве спортисти.

Сеа јебига, можда на нас како навивачи не ни се сфиѓаат тие играчи, што е и нормално, ама мораш да имаш по некој таков, кога носат резултати.

Не бива сите да се како Филипче цела кариера на клупа, ни писни, ни зуцни, и ете го до кај стигна...

Имаш фудбалери, кошаркари, врвни спортисти со егоа набилдани 200, никаква почит, нити па култура имаат, ама па тие најмногу успеваат, реално. Ибра е пример пар екселанс :D
Најбитните карактеристики се да гризеш на терен и да си дрзок, нешто што им фали на гоооолем дел од нашиве спортисти.

Сеа јебига, можда на нас како навивачи не ни се сфиѓаат тие играчи, што е и нормално, ама мораш да имаш по некој таков, кога носат резултати.

Не бива сите да се како Филипче цела кариера на клупа, ни писни, ни зуцни, и ете го до кај стигна...
е да, прав си, ни тоа не е решение. Ај мала е уште, годините и се уште во лудите :D

Кога би можел да бирам за ракометниве екипи по 1 играч, Карабатиќ во РК, Цвијиќ во ЖРК :icon_mrgr:
Немало да ја биде во Вардар, како да не, партали би правеле со Лекиќ.

Кога би можел да бирам за ракометниве екипи по 1 играч, Карабатиќ во РК, Цвијиќ во ЖРК :icon_mrgr:
Немало да ја биде во Вардар, како да не, партали би правеле со Лекиќ.
ќотек и фали, иначе ќе е меѓу топ 3 пикери во историјата на ракометот. :) и дека претседателот нивни е меѓу главните во ЕХФ ги толерираат, иначе црвен ќе лапаше во Јане. И не се лижи на Коњаникот бе бот, и јас сум модератор :pos:

ќотек и фали, иначе ќе е меѓу топ 3 пикери во историјата на ракометот. :) и дека претседателот нивни е меѓу главните во ЕХФ ги толерираат, иначе црвен ќе лапаше во Јане. И не се лижи на Коњаникот бе бот, и јас сум модератор :pos:

Топ си е бе, на страна тоа што е волетина, (не краветина :icon_mrgr:)
Иначе истото мислење го имав и пред да стане модератор :icon_mrgr:

Малечка е Цвијиќ, и треба, многу, многу ќотек по 3-4 пати на ден и дополнително после секој тренинг...:LOL: Океј е вака? :icon_mrgr:

Играч овој играч оној ама забораваме една работа константност во играта:
Имаме 10 до 15 мин во секое полувреме каде што играме атомски ракомет точни додавања,контри,полу контри голови дава кој ќе стигни и биквално го „газие“ противникот и сме за класа до две подобри.
Потоа имаме период од 10 до 15 мин каде што играме на исто ниво со противникот гол за гол или даваме 2 примаме 1 или обратно меѓутоа ја држиме разликата.
Е сега следува дел од 5 до 10 мин во кој не играме апсолутно ништо го годиме голманот и стативите то чудо едно и примаме едно 5-6 гола а давме одвај 1-2 и тука се топи разликата е ова е дел кој несакам да го гледам пошто е тренирње на нерви.
Е сега незнам дали се вљубуваат во голманот како јас во лекиќ или па кастратовиќ им вика девојки голман и стативе се најбитни се друго само ќе си дојди

Едно е што е добар играч, друго е што е омразен играч. Вие немате сакано клуб, така ми личите дај шта даш. Демек ако дојде свињуш готово десет сезони прваци. Исто зборевте и за она мршникон бразилски. Значи така неможе. Неможе да дојде и некој да ја сака. Еве и да дојде у Вардар никој нема да ја сака свињава. Нека иде во Романија види шо убава земја и народ нека иде и нека не се враќа од таму.

Ти нема веза муабетов реално. Омразен играч? Па шо треба, не треба да се бори за својот клуб, да гестикулира и се друго дека тоа не ни се свиѓа на нас? Па ја ти гарантирам дека и да дојде кај нас исто така ќе се бори за Вардар. Глеај реално шо му треба на тимов тоа е тоа.

Дечки ние немаме главен у ЕХФ па да ја спасува џабе пари ќе фрламе за Цвијич на секоја утакмица црвен ќе јаде. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom