Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав да кажам ни треба поголема агрсивност во играта во одбрана и во напад
Одлична ни е одбраната, офанзивата без Лекиќ и со послаб пикер годинава ни е смеа и тага :)

Едно е што е добар играч, друго е што е омразен играч. Вие немате сакано клуб, така ми личите дај шта даш. Демек ако дојде свињуш готово десет сезони прваци. Исто зборевте и за она мршникон бразилски. Значи така неможе. Неможе да дојде и некој да ја сака. Еве и да дојде у Вардар никој нема да ја сака свињава. Нека иде во Романија види шо убава земја и народ нека иде и нека не се враќа од таму.

Јас ќе ја сакам, ќе ја обожавам поточно кажано :D
Цвијиќ е токму тоа што му треба на тимов и никој не може да ме убеди во спортивно :icon_mrgr:
Сум кажал милијарда пати, борбени играчи не можам да мразам, лиглиња што глумат ала Миркуловски, НЕ БЛАГОДАРАМ :icon_mrgr:

Едно е што е добар играч, друго е што е омразен играч. Вие немате сакано клуб, така ми личите дај шта даш. Демек ако дојде свињуш готово десет сезони прваци. Исто зборевте и за она мршникон бразилски. Значи така неможе. Неможе да дојде и некој да ја сака. Еве и да дојде у Вардар никој нема да ја сака свињава. Нека иде во Романија види шо убава земја и народ нека иде и нека не се враќа од таму.
Летово уште еден среден бек ап за Лекиќ (или малава Ихнева да ја стават плеј) зошто Портјанко иде во пензија, пикер уште еден, Тата аут и Булатовиќ на десен бек, и ние сите среќни и Дим4е на трибини :icon_mrgr:

Треба вака две-три како Цвијиќ, да ги размаваат на тренинг, можеби некои од ракометаркиве ќе се освестат и ќе почнат да играат како што треба. Подобро Цвијиќ отколку овој антиталентов од Германија. Јас не знам зошто се мачеле да ја носат, Младеновска да ја вратат од пензија подобра ќе биде.

Не ти игра нацистов за македонски тим бре испод част е тоа за неа. За тоа се шуља лево десно ко ретардирана. Не е само да се купи играч, треба и менталитет да се прегледа. Таа никогаш нема да се снајде во Скопје и во македонски тим. При прва прилика ќе замине. Сега за пари ја имаат излажано, гарант со крпа и е врзано челото низ дома, кај може таа со отворени контејнери да живее.

Не ти игра нацистов за македонски тим бре испод част е тоа за неа. За тоа се шуља лево десно ко ретардирана. Не е само да се купи играч, треба и менталитет да се прегледа. Таа никогаш нема да се снајде во Скопје и во македонски тим. При прва прилика ќе замине. Сега за пари ја имаат излажано, гарант со крпа и е врзано челото низ дома, кај може таа со отворени контејнери да живее.
:pos:
Абе она дефанзива играше цело време во кариерата, не знам зашто ја форсираат напад. :D Како и да е 32 години има, аут нека иде, нека раѓа дете Ѓокиќ побрзо и нека се враќа и така има физикус.

:pos:
Абе она дефанзива играше цело време во кариерата, не знам зашто ја форсираат напад. :D Како и да е 32 години има, аут нека иде, нека раѓа дете Ѓокиќ побрзо и нека се враќа и така има физикус.
Нема друго објаснување за тој прелом на форма. Од врвен пикер во хоштаплерка.

Молам Сабја?
Како што кажав, немам ништо против нејзе, физички е појака од своите противнички и затоа изгледа дека игра доста грубо :icon_mrgr: Би ни дошла одлично во одбраната, а за нападот да не правиме муабет :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom