Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto strasno sea ke ima poise vreme Pino da se slika za FB . Mozebi ke treba malku i Radicevic da ja stegnat poso so tolku golema plata ne mozat da se ponasaaat kako sakaat vo klubot. Go podrzuvam klubot za ovoj poteg, ko e vistina bravo i taka pino ne bese nisto posebno vo Vardar![DOUBLEPOST=1414564070][/DOUBLEPOST]Eden trosac na topki pomalku a da ne zborime kolku plata zimase....

Последно уредено:
Како бе не беше ништо посебно... :facepalm:

Срамотилаци управа имаме, после кога ракометари како Кањелас ќе ни покажат среден прст да не се чудите.

Ја па го оправдувам овој потег, ако навистина постапила така ... Да си зема плата, а недела дена пред почеток на сезона да прави операција со цел да игра за Франција на следно европско не е во ред.

Малце е глупо што сега со повредата на Бегоња, стварно можеше да помогне Пино, особено во одбраната ама па и така првата фаза сигурно ја пропушта оваа сезона. А од управа не верувам дека ќе ја остават Индира со еден пикер...

Грешка на управата е случајот со Тата, што толку касно одлучија да се прави операција, па сега треба да се крстат во Ихнева и Кликовац да играат у напад како едини асални измени, ама ако е стварно таков случајот со Пино тогаш 100% ги поддржувам.

Сега нека ја вратат Мими Чупиќ на место Пино:pipi:,а како замена за Бегоња Милева Велкова..:X3:
А како бек ап варијанта за Милева се знае,Надежда Платон...:X3:

Сега нека ја вратат Мими Чупиќ на место Пино:pipi:,а како замена за Бегоња Милева Велкова..:X3:
Анжела Платон. :)

не можеш да одиш своеволно на операција, мораш да добиеш дозвола од клубот. Хмирова како се оперираше? смрди ова надалеку. Ненормална работа, ништо македонско не смее да има во управа, ни во РК ни во ЖРК ни во ФК ако сакаме да имаме свој достоен бренд.
Мичо сега нека игра бек, Портјанко ќе ја форсираат на 450 години...

Не морале да го раскинуваат договорот одма ама ајде...

Дај стави слика од ЖРК Келини, да видиме како изгледа :LOL:
Е не знам као се вика, т.е не ми текнува, еве на Клипот ако му текне нека каже. :D
Опасна беше, една корпулентна, спора, у фацата иста као Џорџо, не покажува емоции, тепа, игра строго у одбрана!!!! :pos:

Олга Бујанова. :cool:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom