Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурни сте дека Тинекс играат у Расадник ?
Лани играа у салата у 11ти школото.

Не сум сигурен. Играа у Расадник едно време 100%, ама пред 2-3 години тоа. Неможеше термин за фудбал да се закаже ради нив :). А лани каде играле врска неам.

Лејно мора да биде прв голман како и да е. Ина треба да биде џокерот од клупа кога на оваа нема да и иде (мада чисто сумњам :icon_lol: )

Ničega se ne sećam. Kažu mi da smo se sudarile glavama Tervel i ja. Srećom, sve je u redu, kaže Dragana Cvijić, koja je imala i jedan incident u polufinalu sa Andreom Lekić
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:490250-Cvijiceva-Bole-me-vrat-i-glava-nicega-se-ne-secam

Polufinalni duel, sa Vardarom, obeležio je, između ostalog, incident sa kapitenom Srpkinja, Andreom Lekić. Priča se da se niste ni pozdravile posle duela. Da li ste se možda čule posle nezgode koju ste imali u finalu?

- Nije me zvala Andrea. Ljuta je na mene od polufinala. Ne priča sa mnom zbog faulova nad njom. Ona misli da sam je namerno udarila. Kada sam odgledala snimak, videla sam da su ti prekršaji bili sasvim normalni - zaključuje Cvijićeva.

:pos: :cuc:

Никад не сум се радувала на повреда на спортист, ама оваа го претера и се надевам ќе и дојде памет малку. Разбирам дека ракометот не е балет и затоа и го поштувам и го пратам, но ова што го правеше не беше ни ракомет, немаше никаква спортска етика, девојкава одеше на повреда, не на старт. Се надевам дека ако не во Загреб (зошто не верувам да ќе игра Цвијиќ оти освен повредава, со Андреа можно е дополнително да се спукаат) , догодина, со новиве засилувања, ќе им влеземе на Будуќност како оваа на клипов и на крај Лејно, Андреа и Јока ќе ја испратат во соблекувална со мафтање оваа и Лазовиќ.

Тинекс играат во Македонско Сонце салата, блиску до Супер Веро и Југодрво, најверојатно е таа на која што мислиш ти.
Не сум сигурен. Играа у Расадник едно време 100%, ама пред 2-3 години тоа. Неможеше термин за фудбал да се закаже ради нив :). А лани каде играле врска неам.

Пино е подобар разигрувач .

Коцевска е Андријана Лима за Хмирова бе :D

42E714EECB34AC4186220B0D676B2515.jpg

п.с. Барбара му била жена на Вук Лазовиќ бе :pos:
Не претеруј, врв се и двете :)

Чекајте Пенезич играше у Подравка,ама не сум сигурен од кој клуб сега доаѓа кај нас?а за оваа Лазович искрено појма неам,барем не ми текнува,ај некој нека ме просветли:D?

Чекајте Пенезич играше у Подравка,ама не сум сигурен од кој клуб сега доаѓа кај нас?а за оваа Лазович искрено појма неам,барем не ми текнува,ај некој нека ме просветли:D?
Oд Крим Меркатор, тие што се откажаа од регионалната лига сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom