Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
У Франција е, со тежината на Анжела Платон, пред некое време начекав видео со неа.

едит: еве ја:

http://www.canal32.fr/assets/medias/videos/sport/sport_sujet/pad-alegra-ste-maure.webm
:pos::pos::pos:

Леле ко тркало се напраила :pos:Па и не брука натурализирана Македонка вика коментаторов :pos:

И на Кајгана се дознава се што сака човек да дознае, абе алал да ви е :)

Таа ја мразам уште кога ја купивме со Кометал. Дремеше ко коза некоја, ја пикнавме у репрезентација уште правилата на ракомет не ги знаеше тука ги учеше. И смрдлата кога ни беше најтешко нејќеше да игра за нас. Кликовац ногата да и ја скршиш!

И уште една имавме избеглица, црнчугана Охоланга кај се забоде таа?
Мислам дека си грешка (не сум ни јас баш најсигурен).
Сестра и на Едуарда беше таа што ја натрализиравме и подолго време играше во Кометал.
Ана Каролина Аморим, која се ожени за некој Македонец и мислам дека стана Талевска или слично. Врска немам каде игра сега...
Таа беше уште од времето на Еуростандард тука, сигурно 5-6 години играше во Кометал и мислам дека и за репрезентација играше.

Едуарда те играше, те се премислуваше, па пак се врати во Кометал, ама за репрезентација на Македонија нема играно.

Охоланга ја скрши ногата ако не се лажам на ЕП во Франција кое ни беше прво по подолго време (бев втора средно, значи негде во 2006 или 2007 се случувало ова) и од тогаш не се врати да игра за нас.

Едит: И немој ти многу многу околу мојата голманка!!!!!!1
acigar.gif
Mnogu mi e srcka Leynaud :pipi:
2 март
acigar.gif

:icon_lol:

Сестра и на Едуарда беше таа што ја натрализиравме и подолго време играше во Кометал.
Ана Каролина Аморим, која се ожени за некој Македонец и мислам дека стана Талевска или слично. Врска немам каде игра сега...
Таа беше уште од времето на Еуростандард тука, сигурно 5-6 години играше во Кометал и мислам дека и за репрезентација играше.

Едуарда те играше, те се премислуваше, па пак се врати во Кометал, ама за репрезентација на Македонија нема играно.

Охоланга ја скрши ногата ако не се лажам на ЕП во Франција кое ни беше прво по подолго време (бев втора средно, значи негде во 2006 или 2007 се случувало ова) и од тогаш не се врати да игра за нас.
Јас ја следам маженава на Инстаграм, нигде не игра како што можам да проценам, само става слики од детето http://instagram.com/amorim83

Двете ги купивме у пакет и Ана и Едуарда.

Охоланга ептен напреднала у која лига игра у Франција у 8ма?

Грешка си, прво дојде Ана Каролина, после светското за јуниорки во Македонија а за година-две и Едуарда. Е на оваа вторава не можам да и простам што самоволно си отиде во Хипо, курветина една, племето амзонско да и го е**м!!!

http://www.saintemaurehand.fr/alegra-oholanga.html

Еве како и се движела кариерата :)
Прва ига се овие, Франција никогаш и не ни имала којзнае каква лига. Порано Мец правеа проблеми во ЛШ чат-пат, ама освен нив не памтам да имале добра екипа.

Грешка си за Аморим сестрите, Ана Аморим е неколку години помлада и играше неколку години во Еуростандард, а Дуда ја донесоа директно во КОметал 2-3 години подоцна.

Грешка си, прво дојде Ана Каролина, после светското за јуниорки во Македонија а за година-две и Едуарда. Е на оваа вторава не можам да и простам што самоволно си отиде во Хипо, курветина една, племето амзонско да и го е**м!!!
Знам дека двете беа овде. И дека напраи некоја ваква глупост ме потсети со Хипо.

Нека и ја скршат ногата сепак.

http://www.saintemaurehand.fr/alegra-oholanga.html

Еве како и се движела кариерата :)
Прва ига се овие, Франција никогаш и не ни имала којзнае каква лига. Порано Мец правеа проблеми во ЛШ чат-пат, ама освен нив не памтам да имале добра екипа.

Грешка си за Аморим сестрите, Ана Аморим е неколку години помлада и играше неколку години во Еуростандард, а Дуда ја донесоа директно во КОметал 2-3 години подоцна.
Сега ти си грешка:). Ана Каролина е родена 83 а Едуарда 86 година. Едуарда беше голема надеж на Кометал ама ко курвиче на своја рака отиде во Хипо и не сакаше да се врати а беше под договор. Ако сака светот нека се преврти ама никогаш нема да можам да кажам добар збор за неа. Заради неа и навивав против Бразил на светското ама курвата пак освои крв и е**м.

Леле Охоланга...баш вчера ми текна на неа кога ве читав, не ми се верува еј. :vozbud:

Сега ти си грешка:). Ана Каролина е родена 83 а Едуарда 86 година. Едуарда беше голема надеж на Кометал ама ко курвиче на своја рака отиде во Хипо и не сакаше да се врати а беше под договор. Ако сака светот нека се преврти ама никогаш нема да можам да кажам добар збор за неа. Заради неа и навивав против Бразил на светското ама курвата пак освои крв и е**м.
Постара сакав да кажам, сум се збунил :D
Остатокот од мојот пост има смисла ако Ана е постара, ама по грешка помала сум пишал :D

А на оваа ви текнува?

6452.jpg

Кога и да ми текне на оваа, ја замислувам падната и како се смее во очај. За све се смееше оваа. Зеле ја согазиле по фацата блика крв оваа се смее. Даваме гол се смее, губиме се смее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom